Tehnologie

Acumulator extern Noontec PowerMe 9000

Posted at January 21, 2013 | By : | Categories : Tehnologie | 6 Comments

PowerMe 9000 este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din geanta niciunui călător. Din păcate, cu cât telefoanele sunt mai performante, cu atât bateriile țin mai puțin. Deseori, bateria telefonului “mă lasă” chiar în momentele în care am cel mai mult nevoie de telefon. Acumulatorul extern PowerMe 9000 are o capacitate de 9000 mAh. Spre exemplu, capacitatea maximă a dispozitivului PowerMe 9000 poate încărca un iPhone 5 de 6 ori sau un Samsung Galaxy S III de 4 ori. 

În primul rând, mi-am cumpărat acest acumulator extern întrucât merg foarte des la munte și îmi place să înregistrez diverse track-uri cu GPS-ul pe telefonul mobil. De regulă, la munte stau 3-4 zile și fac zilnic câte un traseu de 4-7 ore. Având în vedere că bateria telefonului îmi ține în aceste condiții o zi, cu PowerMe 9000 îmi pot încărca telefonul exact de câte ori am nevoie.

Acumulatorul extern de la Noontec vine cu șase tipuri de conectori pentru a încărca diverse tipuri de telefoane, dar și tablete, cum ar fi: Apple, Samsung, LG sau Nokia. Poți încărca acumulatorul direct la USB-ul calculatorului sau, cu ajutorului unui adaptor ( nu este inclus în pachet), îl pot încărca la priză.

Pentru că în orice călătorie greutatea și dimensiunea oricărui lucru contează, PowerMe 9000 este mic și ușor (255 gr., 96 x 41 x 41 mm).

Eu mi-am cumpărat acumulatorul extern Noontec PowerMe 9000 de pe magazin-online.ro la prețul de 269,12 lei. Pentru un acumulator extern cu o capacitate de 9000 mAh prețul mi se pare unul derizoriu.

Comments

Comment

 • Birsan Robert

  January 21, 2013 at 9:29 pm

  Interesant :)

 • Olteanu Marius

  January 25, 2013 at 11:31 pm

  Am cumparat si eu acest acumulator si am auzit ca distruge bateria telefonului si distruge in telefon circuitul de incarcare, si un Nokia N95 cu acumlator nokia BL-5F la priza il incarc in 2h si 30 de minute iar cu acest acumulator extern l-am tinut 4 ore si tot nu s-a incarcat complet, deci nu stiu cat de bine incarca telefonul o sa-l incerc si pe iphone dar repet din auzite cica STRICA IPHONE-UL SAU ACUMULATORUL ACESTUIA….tu ce stii despre asta este adevarat sau nu???

  • Catalin Vasilescu

   January 26, 2013 at 12:02 am

   Este normal ca la priza sa se incarce mai repede…Ma mir ca ai auzit ca strica telefonul, acest acumulator a trecut testul RFI OTA. Chiar si George Buhnici l-a laudat pe blogul sau.

 • Olteanu Marius

  January 26, 2013 at 12:16 pm

  este conectat la laptop de 15 ore si inca nu s-a incarcat complet, george buhnici a zis ca in 11 ore se incarca, am vazut ca George l-a laudat dar in pachet nu am gasit nici o hartie precum sa arate acel test de la RFI OTA, scrie pe pachetul lui ca ei nu-si asuma rapunderea pentru incarcarea device-urilor cu acest acumulator extern, ei fiind cei de la Apple. Iphone 4 in cat timp il incarca la tine si in cat timp se incarca acumulatorul tau extern grenada asta???multumesc

  • Catalin Vasilescu

   January 26, 2013 at 2:35 pm

   Eu iti recomand sa folosesti un adaptor si sa-l conectezi la priza. Eu am folosit adaptorul de la iPhone iar acumulatorul extern mi s-a incarcat complet in peste 20 de ore. Daca ai iPad sau orice alta tableta foloseste adaptorul tabletei intrucat se incarca mult mai repede. La laptop se incarca mai greu. Daca este sa vorbesc de incarcarea telefonului, in 4 ore mi-am incarcat un Galaxy S III complet. Un iPhone inca n-am inacarcat….dar iPhone-ul are o baterie cu o capacitate mai mica si ar trebui sa se incarce mult mai repede. Totusi, sa nu uitam ca PowerMe 900 are 9000 mAh.Am acest adaptor de o saptamana si n-am avut nicio problema.

 • Olteanu Marius

  January 28, 2013 at 9:08 pm

  deci intr-o seara am bagat un nokia N95 la incarcat cu acest acumulator extern….iar dimineatza la ora 7 el tot se mai incarca de la acumulatorul extern????nu inteleg de ce nu s-a oprit incarcarea????ca la un incarcator original nokia dupa 3 ore dupa ce s-a incarcat se opreste si nu mai incarca, aici la acumulatorul extern a incarcat toata noaptea, mai ales ca m-am trezit pe la ora 2 noaptea si tot incarca….ori este defect ori el baga curent in telefon si nu se mai opreste….din auzite cica nu sunt asa recomandate aceste acumulatoare externe pentru telefoane….nu stiu ce sa mai zic

Leave a Comment

Top