Munte

Bear Grylls se întoarce la Discovery!

Posted at February 5, 2013 | By : | Categories : Munte | 5 Comments

Bear Grylls se întoarce la Discovery Channel!  “BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS” este titlul noii emisiuni în care el ne va prezenta poveştile incredibile de supravieţuire ale unor oameni obişnuiţi aflaţi în pericol.

“Sunt extrem de încântat să colaborez din nou cu Discovery – canalul unde a început aventura «Tehnici esenţiale de supravieţuire». «Bear Grylls: Ultimate Survivors» şi orice proiecte viitoare vor fi extrem de intense, dar tocmai în asta constă farmecul lor! Programul «Tehnici esenţiale de supravieţuire» m-a purtat prin câteva dintre cele mai dure regiuni şi tipuri de climă existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toată această experienţă. De aceea ne propunem să urmărim poveşti de supravieţuire reale, incredibile, împărtăşindu-vă pe parcurs tehnici de supravieţuire”, a declarat Bear Grylls.

“Suntem încântați să îl avem din nou pe Bear în echipa Discovery”, a declarat Luis Silberwasser, Chief Content Officer and Executive Vice President la Discovery Networks International.

“El este cel care a schimbat cu adevărat regulile jocului în programele de supraviețuire și a avut un rol esențial în transformarea lor în elementul de mare forță al zilelor noastre”, a mai spus acesta.

Mă bucur nespus de întoarcerea lui Bear la Discovery și abia aștept să înceapă Ultimate Survivors.

Mai multe detalii despre emisiunea Ultimate Survivors voi scrie în perioada următoare. Toate noutățile despre Bear Grylls și emisiunea “Ultimate Survivors” le voi posta pe pagina Munte/Supraviețuire.

Prin această cale vreau să le mulțumesc încă o data celor de la RCS & RDS care au scos din grila lor de programe postul Discovery!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Discovery Romania și mediafax

 

Comments

Comment

 • Enciclopedie deschisa

  February 6, 2013 at 8:08 pm

  http://www.agenda.ro/rcs-rds-explica-de-ce-scoate-canalele-discovery/270264

  • Catalin Vasilescu

   February 6, 2013 at 8:37 pm

   Articolul cu pricina l-am scris inainte sa apara comuniatul oficial rcs&rds. De pachetul distinc chiar nu stiam…

 • Enciclopedie deschisa

  February 6, 2013 at 8:48 pm

  din pacate pentru noi nu s-au inteles in privinta tarifelor

  rcs&rds fiind o firma privata nu le poate spune nimeni ce sa cumpere sau sa nu cumpere

 • Catalin Vasilescu

  February 7, 2013 at 7:03 pm

  Asa este…
  O alta solutie ar fi sa te muti la un alt operator…insa, cel putin in orasul in care locuiesc( Medias), in afara de Dolce alta varianta nu prea ai.

 • Sandi

  April 7, 2013 at 6:02 pm

  Scout in action!

Leave a Comment

Top