MunteTure munte

Cheile Nerei

Posted at May 2, 2012 | By : | Categories : Munte,Ture munte | 2 Comments

In minivacanta de 1 Mai, alaturi de colegii de la Dianthus, am hotarat sa mergem in Cheile Nerei.
Am plecat vineri dupa-amiaza, iar pe la 23:30 am ajuns la Sasca Romana unde ne-am instalat corturile. Sambata am plecat spre Sasca Montana si ne-am cazat intr-un camping, chiar langa o pescarie. In jurul orei 13,00 am plecat spre Lacul Ochiul Beului. Pe drum am admirat cascadele care parca nu se mai terminau. Cand am ajuns la Lacul Ochiul Beului am ramas fascinati de minunata culoare a apei.

A fost un traseu usor ce poate fi parcurs de oricine. Duminica ne-am propus sa ajungem la Lacul Dracului. Avand in vedere ca traseul pana la lac era de peste cinci ore am pornit dis-de-dimineata. Pe drum am intalnit mai multe vipere, dar nu ne-am speriat.

Dupa vreo doua ore si jumatate a trebuit sa traversam raul Nera care era destul de umflat. Pe drum am intalnit mai multe tuneluri destul de lungi.


Cand am ajuns la Lacul Dracului am ramas putin dezamagiti, lacul era plin de frunze, iar soarele nu batea pe el si nu s-a putut observa culoarea specifica. Multi turisti se intorceau cu barca, noi neavand una, ne-am intors pe jos.

Drumul de intoarcere ne-a luat peste 6 ore. Nu a fost un traseu greu, dar in schimb a fost lung.

A fost o minivacanta reusinta in care m-am simtit foarte bine. Am vazut niste locuri frumoase pe care sigur le voi revedea.

Mai multe poze

Comments

Comment

 • Teacher

  May 4, 2012 at 8:33 pm

  Am citit o parte din articolele tale si m-am uitat la poze; toate sunt impresionante. Te felicit pentru ca iti valorifici timpul liber facand astfel de activitati, care sa iti bucure ochii si sufletul. Sunt experiente pe care le tii minte o viata si din care ai multe de invatat. Bravo!

  • Catalin Vasilescu

   May 5, 2012 at 8:28 am

   Va multumesc mult!

Leave a Comment

Top