MuntePTehnologieTurism

Internetul, generos cu pasionatii de calatorii

Posted at August 13, 2012 | By : | Categories : Munte,P,Tehnologie,Turism | 0 Comment

Ca si televiziunea, internetul este deseori asociat cu sedentarismul. Multe persoane considera ca internetul presupune o activitate deloc activa si deloc prietenoasa cu timpul petrecut in aer liber, cu calatoriile si turismul.

In realitate, internetul este o resursa foarte generoasa pentru pasionatii de calatorii, depinde insa de fiecare cum foloseste lumea online. Unii aleg doar jocuri online – de la jocuri in retea, la jocuri de noroc precum poker si casino sau alte jocuri populare si offline, si online.

Altii raman la retele de socializare si chat si aproape devin dependenti. Mai sunt insa si multe alte persoane care folosesc rational internetul, comunica, se joaca, dar totul cu dozaj bine stabilit. Peste toate acestea, internetul poate fi un bun punct de plecare pentru cei pasionati de timpul liber offline.

Pe internet, cei pasionat de calatorii pot discuta si pot planui impreuna iesiri pe munte sau in orice destinatie. De asemenea, pe internet pot fi consultate extrem de usor harti, informatii si alte elemente foarte importante pentru organizarea unei calatorii in cele mai bune conditii.

Nu in ultimul rand, internetul inseamna si punctul de sosire din calatorie: blogurile, forumurile si siteurile de specialitate ii asteapta pe “calatori” sa povesteasca, sa posteze fotografii si filme, sa isi impartaseasca experientele cu alte persoane cu aceeasi pasiune.

Comments

Leave a Comment

Top