Uncategorized

Scoala Discovery

Posted at January 26, 2012 | By : | Categories : Uncategorized | 0 Comment

Incepand cu 16 ianuarie 2012,Discovery Romania a inceput sa difuzeze  o serie de programe educative ,de luni pana vineri la ora 14.00 si apoi in reluare – initial a doua zi, de la ora 08.00, apoi in cadrul unui bloc de programe dedicat, sambata si duminica.

“Programele prezinta subiecte stiintifice, de la chimie si matematica, fizica, biologie si ecologie pana la inventii. Acestea au fost special selectate pentru a-i ajuta pe elevii claselor V – XII sa inteleaga mai bine fenomenele stiintifice, transmitand mesajul ca stiinta este un domeniu interesant si captivant. Programele vor fi dublate in limba romana, fara a avea pauze publicitare.”

Eu nu-mi pot inchipui un lucru: Cum pot urmarii elevii programele la aceste ore, avand in vedere ca majoritatea scolilor nu participa la acest program. Spre exemplu,in jud. Sibiu participa 3 institutii de invatamant. Programele sunt bine realizate, dublate in limba romana si nu contin pauze publicitare.

Profesorii primesc un sfat:

“Daca doriti sa folositi emisiunile la orele de clasa in alte momente decat cele in care sunt transmise pe postul Discovey Channel, le puteti inregistra. Inregistrarea si folosirea unor materiale la clasa, in scopuri educative, este permisa conform legii drepturilor de autor. “

http://youtu.be/kJwkz00TSpM

Mai multe aici.

 

Comments

Leave a Comment

Top