Blogging

Sfârșit de an. Bilanțul anului 2012.

Posted at December 27, 2012 | By : | Categories : Blogging | 0 Comment

Se apropie cu pași repezi 2013, dar până atunci trebuie să fac o scurtă retrospectivă a anului 2012 pentru a vedea ce am făcut și ce aș putea face în anii următori. Nu sunt genul de persoana care își face planuri cu săptămâni sau chiar luni înainte să meargă într-un anumit loc, dar este bine să-mi fac o viziune asupra întregului an.

1. Munte

Am fost în mai puține locuri decât mi-am propus, dar am viitorul în față, deci timp mai este. Am fost prin Apuseni, Făgăraș și Retezat. Din păcate, anul acesta n-am reușit să trec de granița Carpaților, dar așa cum v-am spus, sper să-mi iau revanșa în anii următori. Mai jos sunt câteva linkuri cu rapoartele de tură pe care le-am publicat:
Pe Vf. Moldoveanu
Retezat
Apuseni
Altele

2.Trasee bicicletă
Anul acesta mi-am făcut debutul la maratoanele de mtb. Pe lângă maratoane, am fost pe o groază de trasee noi, atât pe asfalt, cât și prin pădure. O parte din trasee le puteți vedea aici.
Concurs mtb Mureș
MTB Predeal
Tușnad MTB Maraton
MMM

Dacă este să vorbesc despre blogul propriu-zis, a fost un an în care am învățat mult, am introdus categorii noi și am schimbat designul  blogului. Au fost într-adevăr momente când am spus că mă las de blog din diferite motive. Un asemenea moment în care nu mai voiam să aud despre blog l-am trăit în lunile octombrie – noiembrie când timpul îmi era limitat și eram efectiv sătul de internet și blogging. Apoi a venit momentul când trebuia să iau o decizie: mă las sau nu de blogging. Bineînțeles, după ce am analizat și reanalizat proiectele pe care le-am derulat datorită blogului, dar și a micii comunități pe care am clădit-o în jurul blogului am decis să nu renunț.
Acesta o fost micul meu raport cu activitățile derulate în 2012.
Pentru că în ultima perioadă am tot vorbit despre locurile pe care vreau și o să le explorez, m-am gândit să fac o prospectivă cu toate aceste locuri, care credeți-mă că nu sunt puține. Acea prospectivă o voi publica la începutul lui 2013.

Comments

Leave a Comment

Top