Joita Lucian, fotograful tau de nuntaDaca vrei sa surprinzi o nunta in toata splendoarea ei, ai nevoie de mana si obiectivul unui profesionist. Indiferent de ce spui, consideram ca fotograful are un rol deosebit de important. El iti va imortaliza petrecerea pentru a te face sa retraiesti acele emotii si peste 10, 20 sau 30 de ani. Un fotograf nunta bun poate sa faca pana si cea mai modesta locatie sau cea mai ieftina rochie sa arate de milioane. Joita Lucian este un fotograf nunta Bucuresti foarte cunoscut, pe care ti-l recomandam cu drag. Iti vei da seama de acest lucru numai uitandu-te pe site-ul sau la fotografiile din portofoliu. Vei observa felul in care fiecare gest, privire, personaj a fot surprins si, te asiguram, ca vei gasi acolo mai mult decat o fotografie. Vei gasi viata surprinsa in esenta ei, cu emotia momentului prezenta pentru eternitate.

De fapt, acesta este rolul unui fotograf. Sa capteze eternitatea. Poate nu stiai, insa mult timp oamenii au vazut prin fotografie ceva magic. Nativii americani si cei din triburile indigene si Australia credeau ca fotografia prinde si chiar fura sufletul. Se spune ca sufletul este creat din lumina. Cuvantul fotografie, provine din limba greaca si inseamna, ad litteram, scriere cu lumina. Desi aceste triburi nu stiau ce inseamna cuvantul in sine, au inteles, oarecum, ideea fotografiei. Aceasta pastreaza o parte din sufletul nostru. Insa nu este captiv, ci este pastrat pentru generatiile viitoare. Asa vom dainui si vor vedea si copiii, si nepotii sau stranepotii cum eram noi. Este o captare pentru totdeauna a prezentului. De aceea, mai ales o fotografie de nunta, trebuie sa fie facuta cat mai bine pentru a surprinde exact ceea ce a insemnat acel eveniment. Trebuie sa se vada emotia, fericirea, chiar si lacrimile de bucurie. Asa ceva poate sa faca unfotograf nunta profesionist. Experienta este cea care isi va spune cuvantul.

De asemenea, Joita Lucian are stilul sau unic si, indiferent de locatie sau natura evenimentului, va sti sa aduca, intotdeauna, ceva diferit din punct de vedere stilistic sau distinctiv pentru fiecare nunta. Nu stii ce sa alegi? Atunci lasa-te pe mana lui. Poate “sa vada” exact ce iti trebuie, care este stilul tau si iti va propune tema potrivita. In momentul in care vei primi pachetul cu fotografii, vei avea documentarea perfecta si amanuntita a unei zile ce te va marca pentru intreaga viata.

Previous Tipuri de tapet. Care este cel mai potrivit pentru tine?
Next ELKO Romania a devenit unicul distribuitor Roborock din Romania