3 activitati de team building outdoor care te vor ajuta sa iti depasesti limitele


Indiferent că vorbim despre team building sau doar despre simple ieșiri cu prietenii, activitățile de tip outdoor sunt foarte benefice atât pentru creier, cât și pentru restul organismului. În momentul în care alegi să mergi alături de echipa ta într-un outdoor team building trebuie să știi că activitățile pe care le vei putea practica vor fi dintre cele mai diverse.

De cele mai multe ori, activitățile de tip outdoor vă dezvoltă atât echipa, îmbunătățind comunicarea dintre membri, cât și pe fiecare în parte. Acestea sunt activități pe care nu le practici în fiecare zi și sunt activități care te scot din zona ta de confort. Cu ajutorul acestora îți vei cunoaște limitele, iar cu ajutorul instructorilor și a colegilor vei reuși să le depășești pe acestea.

În articolul de azi am ales să îți prezentăm 3 activități de team building outdoor care te vor ajuta să îți depășești limitele și care vor face bine întregii echipe.

1. Rafting

Rafting-ul este o activitate care constă în coborârea pe râuri de munte, cu diferite grade de dificultate. Coborârea se face cu ajutorul unor ambarcațiuni gonflabile, cu capacitatea de 3-8 persoane și echipament de protecție. Echipamentul de protecție îl veți primi de la Vertical Adventure, echipa care organizează această ieșire. Acesta constă în: costume și șosete de neopren pentru protecție termică, cască și vestă de salvare, pentru protecție mecanică.

În România sunt o mulțime de râuri pe care aveți posibilitatea să practicați această activitate. În funcție de debitul acestora, printre râuri se numără: Cerna, Jiu, Nera, Crișu Repede, Lăpuș.

2.Rapel

Rapelul este o activitate outdoor care constă în coborârea verticală, cu ajutorul corzilor. Această coborâre poate fi practicată pe diferite suprafețe, precum: stânci, poduri, cascade, peșteri, în apă sau de pe clădiri.

Coborârea se face cu ajutorul unor echipamente speciale, asigurate de cei de la Vertical Adventure. Aceste echipamente constau în: coardă, coborâtor, ham, carabiniere, cască și mănuși. Având în vedere că veți coborî de la o înălțime între 3 și 100 de metri, această activitate va fi cu siguranță solicitantă și va necesita curaj.

3.Pendul

Pendulul este o activitate plină de adrenalină, cu ajutorul căreia reușești să îți depășești frica de înălțime și care te provoacă să te autodepășești. Această activitate consta în cădere liberă de la o înălțime anume, ceea ce iti dă senzația că poți să zbori.

Aceste 3 activități outdoor sunt printre activitățile de team building care te dezvoltă atât personal, cât și în echipă. Alege să mergi alături de echipa ta într-un outdoor team building și profită de beneficiile pe care ți le oferă activitățile în aer liber.

Previous Ce cosuri de gunoi sa alegeti pentru spatiile in aer liber din comunitati?
Next Rinoplastia si blefaroplastia - Ce sunt si cand sa apelezi la aceste interventii