Ai un site la inceput? Citeste asta!


Fara doar si poate, mediul online este o sursa din ce in ce mai bogata de venituri. Exista o multime de oameni care au devenit milionari profitand de online iar bugetele care se invart in acest mediu virtual sunt din ce in ce mai mari. Daca ai inceput sa cauti o firma de realizare site web si ai o idee de afaceri cu care crezi ca vei da lovitura, trebuie sa stii cateva lucruri.

Lucrurile nu sunt atat de roz precum par, insa nu sunt nici foarte dificile

Daca iti spune cineva ca este simplu sa ai o afacere online, te minte. Indiferent ca ai un magazin online, un blog foarte bine nisat sau un site de prezentare prin care vinzi tot felul de servicii offline, inceputul va fi dificil. Evident, este posibil sa fi unul dintre putinii norocosi care nu trec prin greutati, insa daca nu esti printre ei, trebuie sa te astepti la cel putin 1 an de munca fara rezultate foarte mari. Dupa o perioada insa, vei invata cu ce se mananca online-ul si vei incepe sa profiti din ce in ce mai mult de el.

Exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti cu strictete

  1. Trebuie sa te asiguri tot timpul ca ai un site functional. Acest lucru inseamna ca trebuie sa fie rapid, sa fie usor de accesat si sa ofere informatii relevante din domeniul in care activezi. Pe internet sunt tot felul de virusi de care trebuie sa te feresti, asadar, site-ul trebuie sa fie mereu actualizat.
  2. Trebuie sa ai un site optimizat pentru mobil. Nu este niciun secret in faptul ca 60% dintre oameni stau pe internet de pe mobil. Acesti oameni trebuie sa poata naviga cu usurinta pe site-ul tau.
  3. Trebuie sa investesti bani in promovare. Daca nu ai o idee perfecta care are capacitatea de a deveni virala fara efort, vei avea nevoie de buget de promovare. Fa-ti o lista cu toate mediile in care poti investi bani si incearca fiecare varianta pana in momentul in care o descoperi pe cea care este potrivita pentru tine. Nicio afacere, nici offline, nici online, nu va reusi ssa se dezvolte fara buget de promovare.
  4. Trebuie sa iti analizezi concurenta. In online analiza concurentei este obligatorie. Viziteaza toate site-urile care ofera aceleasi servicii ca si tine si asigura-te ca nu ai nimic in minus, insa ai suficient de multe lucruri in plus, care sa te scoata in evidenta.
  5. Nu trebuie sa incalci regulile. Atunci cand te promovezi, fie ca o faci prin SEO, Facebook sau alte medii, nu trebuie sa incalci regulile. Citeste tot ceea ce spun cei care iti ofera mediile de promovare si incearca sa te asiguri ca respecti totul. In caz contrar, este posibil sa pierzi destul de mult.

Un business online nu este simplu, insa poate sa vina la pachet cu o multime de beneficii. Tocmai de aceea, daca te hotarasti sa pleci la drum in aceasta directie, nu ezita!

Previous Anvelopele contribuie la reducerea emisiilor de CO2
Next #ElectricRomânia Tour a dovedit că se poate!