Alegerea rochiei pentru ocaziiCategories:

Alegerea rochiei pentru ocazii

Indiferent de ocazia solemna, vei avea nevoie cu siguranta de o rochie ideala, care se potriveste cu locul si timpul petrecerii. Din magazinul online, poti alege rochii pentru absolvire, teatru, cocktail, nunta sau pe scurt rochii de ocazii. O tinuta selectata cu atentie nu numai ca va fi potrivita, ci va conferi proprietarei un sentiment de confort si incredere in propriul eu. Si acest lucru este foarte important. La urma urmei, fiecare femeie, inchizand usa spre agitatia zilnica si deschizand-o pecealalta pentru un eveniment, vrea sa se simta ca o regina in aceasta seara.

Alegerea unei rochii pentru o ocazie solemna, va necesita o abordare responsabila, astfel incat mai tarziu sa te poti alatura armonios anturajului general al evenimentului festiv. Desigur, daca nu ti-ai stabilit un scop in sine, acesta va iesi in evidenta din masa generala de oameni. Tema evenimentului va restrange cautarea. Dar chiar daca nu exista un cod strict de imbracaminte, nu conteaza, pentru ca o rochie festiva este deosebita si pentru ca stii la ce fel de sarbatoare esti invitata.

Rochii de ocazie elegante

Daca mergi la o nunta, desigur, exista anumite regulile ale codului de imbracaminte. Insa, rochia de sarbatoare poate fi orice stil, lungime si culoare, important este sa fie in tonul modei. Totul depinde de starea ta de spirit. Putin negru pe bustiera rochiei, partea de jos asimetrica, lunga, de culoare rosie, care in viitor poate fi la indemana pentru petreceri de vara. Un alt model de rochie de ocazie este rochia simpla mani in culoare galbena, cu un decolteu cu margini din dantela.

Rochii de ocazie lungi

Pentru fiecare femeie, totul trebuie sa fie perfect si, cel mai important, rochia sa fie unica si cea mai frumoasa din lume. Aici totul este simplu. Tesatura scumpa, culori solide, lungime pana in podea, silueta montata.

Rochii de ocazii scurte

Lungimea acestei rochii este importanta si variaza de la scurt la putin sub genunchi. Versiunea cocktail de vara ofera modele mai deschise din tesaturi usoare si culori indraznete. Pentru culorile profunde in afara sezonului, sunt preferate matase, catifea si satin.