Andrei Ursachi, un antreprenor de succes


Andrei Ursachi, un antreprenor de succes

De foarte multa vreme urmaresc pe Facebook dar si pe blogul personal activitatea unui tanara antreprenor din Suceava pe nume Andrei Ursachi. Acesta a pus bazele mai multor companii de succes iar cea mai mica dintre ele avand o cifra de afaceri de peste 100 000 euro.

Am auzit pentru prima data de Andrei Ursachi in urma cu vreo 3 4 ani cand abia auzisem de e-advertising.co una dintre cele mai cunoscute platforme de articole sponsorizate de la noi din tara. Aceasta platforma a fost creata de Andrei Ursachi alaturi de o echipa de oameni muncitori si ambitiosi. Recunosc ca ii admir munca si planurile acestuia, deoarece a reusite pe langa acesta platforma sa puna bazele mai multor afaceri de succes si sa incerce sa ii ajute si pe altii sa isi ridice ideile in afaceri foarte profitabile.

Andrei incearca sa ajute tinerii cu idei geniale sa le puna in practica si sa incerce sa castige cat mai mult pe urma ideii lui. La un momentdat am avut si eu initiativa si cateva idei dar am ramas doar la stadiul de idei, pentru ca nu eram eu sigur daca ca reusi. Afacerile mari pornesc din idei trasnite si din ambitia celor care au aceste idei, nu sunt genul de om care sa renunte la o idee dar daca vad ca acea idee nu are succes renunt. Andrei Ursachi nu a renuntat si a continuat sa creeze si sa se lupte cu concurenta, reusind sa doboare concurenti de valoare din mediul online.

In urma cu ceva timp alaturi de un alt tanar au creat pantalonii pentru biciclisti, aceasta idee avand un foarte mare succes pe internet la nivel mondial, toata ideea plecand de la un gand nebunesc al unuia dintre creatori. Tot o inventie foarte faina este boxa inteligenta, si am vizionat in direct prezentarea acesteia. Succesul acesteia fiind unul foarte mare, iar la noi in tara foarte multe site-uri de profil au inceput sa scrie despre aparitia acestei boxe. Ideile bune trebuie puse in aplicare asa ca Andrei Ursachi incearca din rasputeri sa ii ajute pe tinerii cu idei bune sa le puna in aplicare. Nu sunt foarte multe persoane care ar face acest lucru pe internet si asta ma facut sa raman placut surprins de ceea ce face Andrei.

Previous Dezvoltarea tehnologiei in secolul 21
Next Înlocuitori de cafea BIO