Aparitia robotilor in viata intima


Aparitia robotilor in viata intima

In urma cu ceva timp citeam pe internet ca intr-un viitor apropiat, adica pana in anul 2050 oamenii ce realizeaza filme cu continut adult se vor folosi in mare parte de roboti iar cei ce vor sa se stimuleze cu anumite jucarii sexuale se vor folosi tot de device-uri conectate cu roboti. Un lucru foarte interesant dar in acelasi timp straniu daca stam bine sa ne gandim, deoarece ar insemna ca un robot sa faca treaba in locul nostru sau noi sa facem treaba cu un robot. Multi oameni foarte bogati din intreaga lume sustin ca acest lucru nu este imposibil, si la cum se dezvolta tehnologia acest lucru va fi posibil chiar si pana in anul 2035 din ce am inteles eu.

Navigand putin pe internet cautand detalii despre acest subiect am gasit un site de filme porno 2018 care spun eu are continut cu personaje reale nu cu roboti ca numai la roboti imi statea capul dupa ce am citit acest subiect, si stateam si imi imagineam oare cum ar fi viata, daca am fi stimulati de niste roboti. Un lucru foarte greu de crezut asa spuneau si acesti oameni in articolul citit dar cu care omenirea se va obisnui, in fine sa revenim la subiecte mult mai pamantesti si mai omenesti deoarece acesta este prea complex si nebunesc.

Filmele pentru adulti sunt unul dintre principalele stimulente pentru multi barbati, iar foarte multi cauta femei frumoase si tinere dar sunt multi care cauta femei mature care sa fie in compania unor tineri. Vreau sa spun ca am inceput sa ma uimesc si eu de ceea ce se intampla in jurul nostru si cum se schimba lumea de la o zi la alta, lucru care este inevitabil, si de care nu ne putem ascunde.

Previous Lenjerii de pat TAC
Next Magazin care nu exista in oras