Avantajele elevatoarelor cu 2 coloane


Cei mai multi proprietari de service-uri se intreaba ce avantaje implica cumpararea de elevatoare.
Avantajele aduse de un elevator doua coloane vor fi explicate pe larg in cele ce urmeaza.
In primul rand un astfel de elevator ajuta la o economie uriasa de timp. Cand in service exista un elevator angajatii vor  beneficia de o mai mare fiabilitate si de un timp mai mic de intrerupere. In plus, componentele sunt livrate foarte rapid pentru ca afacerea sa nu stea in perioada in care sunt avarii. Pentru ca timpul de executie din service determina numarul de clienti multumiti este important sa fie gasite cele mai eficiente metode de a optimiza acest timp.
Pe un lift cu adevarat asimetric, coloanele sunt rotite si bratele au lungimi diferite ceea ce permite deschiderea maxima a usii si accesul in interior. Coloanele rotite aliniaza centrul de greutate al vehiculului, cu ridicarea, egalizand sarcina pe coloane, brate si rulmenti.

Aceste beneficii fac o ridicare asimetrica ideala pentru autoturisme, camioane usoare si alte vehicule de pasageri. Capacitatile variaza intre 7.000 si 10.000 lbs.
Atunci cand ascensorul este incarcat in mod corespunzator, usile pot fi deschise si vehiculul este pozitionat la o distanta fata de cea mai apropiata obstructie.
Cu o ridicare asimetrica adecvata, coloanele sunt rotite la 30 ° pentru a plasa centrul de greutate al vehiculului in linie cu capacitatea optima de incarcare a coloanei, reducand uzura si ruperea inutila pe coloana, brate si rulmenti.
Ridicarea asimetrica ofera o distanta mai mare in spatele coloanelor (punctul de contact al usii deschise) de aproximativ 117 ” fata de 103″ in cazul elevatoarelor simetrice.
Un elevator simetric centreaza vehiculul atat in fata cat si in spate. Coloanele sunt pozitionate normal si indreptate una spre celalalta iar bratele sunt de o lungime egala si liftul obtine mai multa miscare prin degajare. Centrul de greutate al vehiculului si al ascensorului sunt aliniate, egalizand sarcina pe coloane, brate si rulmenti.
Aceste beneficii fac ca un elevator simetric sa fie ideal pentru camioane, autoutilitare si vehicule comerciale, si pentru vehiculele mari in general. Capacitatile variaza de la 10.000 pana la 18.000 lbs.

Previous Pentru o iarna plina de aventura
Next Ideea salvatoare: aparatul anti insecte cu lampi UV