Bugurile Windows 10 Pro ne invata importanta copiilor de rezerva


Windows 10 are acum mai multe actualizari automate care au sters din greseala fisierele utilizatorilor. Actualizarile buggy au provocat probleme si cu driverele hardware. Microsoft subliniaza importanta de a avea copii de rezerva pentru a fi pregatit pentru orice.

Actualizari buggy nu sunt singurul pericol.

Actualizarile Windows 10 Pro nu sunt singurul pericol care va poate sterge fisierele. De exemplu:

Unitatea SSD sau hard disk-ul din computerul dvs. ar putea muri, pierzand astfel fisierele. Serviciul S.M.A.R.T. cu care sistemul este proiectat sa va ofere cateva avertismente cu privire la hard disk-urile care mor ar putea sa nu functioneze intotdeauna.

Ransomware-ul sau alt malware va pot infecta sistemul si va pot cripta sau sterge fisierele. Chiar daca esti atent, ai putea fi compromis printr-o eroare de „ziua zero” intr-o aplicatie pe care o folosesti.

O alta aplicatie din sistemul dvs. ar putea avea un bug care sterge din greseala fisierele dvs. sau sa va corupa sistemul de fisiere. (tineti minte ca actualizatorul Google Chrome a corupt sistemele de fisiere de pe unele Mac-uri?)

O variatie brusca de tensiune sau un fulger ar putea distruge hardware-ul computerului.

S-ar putea sa rescrieti din greseala un fisier important.

Un hot ar putea sa va fure laptopul.

Casa ta ar putea lua foc, distrugand PC-ul.

Lista potentialelor pericole ar putea continua, dar, in ciuda acestui fapt, multi oameni nu se gandesc sa-si salveze in mod periodic fisierele.

Sa evidentiem un risc care pare un lucru infricosator pentru multi oameni: Windows Update iti poate sterge automat fisierele. Dupa o actualizare automata ati putea sa descoperiti fisierele disparute sau computerul dvs. ca nu mai poate fi pornit.

Da, actualizarea Windows a cauzat destule probleme.

Actualizarile Windows 10 Pro au sters fisierele utilizatorilor, s-a intamplat. Ar putea sa o faca din nou! Chiar si in afara de problemele de stergere a fisierelor, bug-urile de actualizare ar putea corupe sistemul de operare pana cand reinstalati Windows 10. Sa aruncam o privire rapida:

Actualizarea Windows 10 octombrie 2018 a fost retrasa deoarece a sters fisierele utilizatorilor in multe situatii. De exemplu, daca ati mutat vreodata folderul Documente la C: \ Users \ Name \ Documents intr-un alt director precum D: \ Documents, aceasta actualizare a sters automat orice fisier din locatia originala a folderului. Chiar daca aveti un folder plin de fisiere, Windows 10 l-a sters fara sa va intrebe..

O actualizare de securitate buggy lansata in februarie 2020 a sters si ea fisierele unor utilizatori. Majoritatea persoanelor afectate si-au pierdut fisierele intr-un alt folder de pe hard disk si le-au putut recupera, dar unii oameni raporteaza ca fisierele lor au disparut.

Actualizarile buggy au cauzat erori de la ecrane negre la boot si unitati de retea mapate corupte. Au impiedicat chiar si oamenii sa isi schimbe aplicatiile implicite. Microsoft isi testeaza mai mult actualizarile in ultima vreme.

Microsoft incearca sa imbunatateasca actualizarile driverelor hardware.

Actualizarile Windows 10 sterg uneori programele oamenilor fara sa fie intrebati.

Istoricul erorilor de actualizare ale Windows 10 ar trebui sa va ofere o motivatie suplimentara pentru a face copii de siguranta pentru fisierele dvs. importante.

Copiile de rezerva va feresc de o catastrofa cauzata de bug-urile de actualizare, esecurile hardware sau orice altceva. Trebuie doar sa reinstalati Windows 10 Pro(sau sa obtineti un computer nou), sa restabiliti fisierele si sunteti bine sa mergeti chiar daca uneori poate presupune o noua licenta windows 10 pro pe care trebuie sa oachizitionati.

Previous HUAWEI P40 Series: un nou început în fotografia și videografia cu telefonul mobil
Next Repatriere decedati covid 19 o necesitate