Care va sunt drepturile, in urma contractului semnat cu firma de servicii funerare


In calitate de apartinatori aveti multe indatoriri, in calitate de clienti ai unei firme de repatriere decedati  aveti multe drepturi, pe care firmele de onoare le afiseaza pe site.

In general, firmele oneste de profil va garanteaza urmatoarele:

-consilierea gratuita. Discutiile cu reprezentantii firmei au loc de la solicitarea serviciului si pana la parastese, daca le incredintati si organizarea lor. Este mult mai bine sa stai fara grija si sa stiti ca ei se ocupa si de rezervarea restaurantului, de stabilirea meniului, de cosul de la biserica si de pachetelele care sunt impartite participantilor la inmormantare.

-de procurarea tuturor actelor indispensabile transportului si inhumarii. Peste tot documentele reprezinta o bataie de cap in plus.

-cele doua sicrie complet echipate, cu capac si cruce inscriptionata. Acestea nu se gasesc la liber, fiindca multe state nu incredinteaza trupul neinsufletit familie, de aceea cine face transportul asigura si sicriele obligatorii. Un alt lucru important pe care trebuie sa-l stiti: sicriele (unul din zinc si altul din lemn masiv) intra in pretul repatrierii ca si echipamentele sicriului.

-conform contractului, trupul neinsufletit este pregatit riguros, toaletat si imbalsamat cu grija si dupa aceea este imbracat si asezat in sicrie. Se discuta intens cu clientii pentru a se cunoaste preferintele acestora. Firmele de servicii funerare aflate in topul celor mai bune din tara realizeaza si machiajul facial funerar ca persoana respectiva sa para ca doarme. De regula aranjarea atenta si refacerea trasaturilor din timpul vietii nu se fac repatriatilor, fiindca acestia vin cu capacul sigilat si nu mai sunt vazuti de participantii la priveghi.

Exista insa membri din familie care cer expres machiajul fetei si in cazul repatriatilor, fiindca au tinut enorm de mult la ei si stiu cat de mult conta imaginea pentru ei. Conform credintelor religioase diferite, decedatul trebuie sa arate impecabil, cand este pus in groapa, deoarece:

1. merge in cer, printre ingeri si sfinti si tinuta lui trebuie sa fie perfecta

2.se crede ca la Inviere,va iesi din mormant asa cum a fost bagat.

Acestea sunt motive destul de serioase, sa se solicite o aranjare perfecta a trupului neinsufletit al celui drag.

3. transport funerar decent, cu o masina curata si autorizata pentru acest tip de transport, condusa de un sofer politicos, responsabil si priceput in meseria sa. Masina este in mod obligatoriu prevazuta cu frig.

4. Manipularea sicriului de cate ori este nevoie, chiar si in tara, daca se solicita acest lucru de la inceput.

5. tinerea la curent a familiei cu modul in care decurge calatoria.

6.comunicarea pretului telefonic, de la prima intalnire.

Toate aceste drepturi le-am citit pe site-ul celei mai bune firme de servicii funerare si clientii multumiti 98% au declarant ca ele sunt respectate pana la ultima litera.

Sa iti respecti promisiunile fata de clienti este o dovada de omenie, iar oamenii care fac asta merita tot respectul nostru.

Nu-i poti uita pe cei care te ajuta cand iti este mai greu si care trag mai mult ca tine ca evenimentul sa fie organizat impecabil.

Oricat ai fi de indurerat, stiind ca ai o responsabilitate mare fata de decedat, afla inainte de semnarea contractului ce drepturi ai!

Previous Ce vulcanizare sa alegi de pe Centura Bucuresti
Next Brother anunta patru solutii noi pentru activitatea de birou