Carti utile pentru profesionisti


Atunci cand ne gandim la carti, ne vin in minte, cel mai des, romanele si povestirile. Insa, intr-o biblioteca trebuie sa existe si carti de specialitate. In functie de domeniul de activitate pe care il desfasori, este necesar sa iti achizitionezi, din cand in cand, anumite volume specifice meseriei sau profesiei tale. Acest lucru devine insa obligatoriu in cazul in care ai o profesie care se dezvolta continuu. Din aceasta categorie fac parte, in special medicii. O persoana care doreste sa devina medic, trebuie sa stie ca nu va invata numai in timpul facultatii si in perioada rezidentiatului, ci vor continua sa invete an de an, zi de zi. Asta pentru ca in fiecare zi mai apare o noua metoda de vindecare, un nou aparat medical minune sau un medicament revolutionar.

Desigur, este extrem de greu sa tii pasul cu toate aceste inovatii legate de tehnica medicala si de medicatie. Insa, din fericire exista carti de specialitate ce te pot ajuta sa fii mereu informat in ceea ce priveste anumite aspecte ale medicinei. Una din aceste carti este Memomed 2019. Editia 25 Volumele 1 si 2. Este o lucrare complexa, pusa la punct de catre Prof. Dr. Doc. Dumitru Dobrescu, un om cu o activitate de 70 de ani in aceasta lume impresionata a medicamentelor. Este cel care a pus bazele farmacologiei homeopate. Are numeroase distinctii si premii nationale si internatinale pentru activitatea inedita in domeniul farmacologiei. A scris 44 de carti si a scos pe piata 20 de medicamente.

Cartea de fata, Memomed 2019, Volumele 1 si 2, poate fi gasita la librariadelfin.ro, la un pret exceptional. Este una din acele carti de specialitate ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui specialist in domeniu, pentru ca editia 25 a acestei lucrari aduce in lumina tot ce este nou pe piata medicamentului. Prin intrermediul acestei librarii online, orice persoana interesata poate comanda cartea, dar si alte lucrari de specialitate ce vor intregi o biblioteca.

Asadar, nu ezita sa o comanzi daca faci parte din domeniul medical sau farmaceutic, pentru ca iti va fi de folos in cariera. De asemenea, si pentru cei care doresc sa fie pur si simplu informati, fara a fi medici sau farmacisti, este un volum pretios, pe care ar fi bine sa il aiba.

Previous Noutati in Horoscopul 2019 de la ZODIACOOL
Next Motive pentru care trebuie să alegeţi calendare de birou