Cat costa scoala de soferi in 2021?


Cat costa scoala de soferi in 2021? Ai putea crede ca scoala de soferi s-a scumpit, nu-i asa?! Ei bine, nu ai dreptate! Poate ca anumite scoli de soferi au ridicat putin preturile, insa scolile de soferi respectabile au facut din pandemia de coronavirus un motiv de a-si imbunatati serviciile si de a reduce preturile. Scolile de soferi sunt cele care demonstreaza cat de benefica este tehnologia si digitalizarea!

Astfel, in plina pandemie, scolile de soferi respectabile, asa cum este si scoala de soferi Brasov , au recurs la urmatoarele strategii pentru cursantii lor:

 • inscrierile la scoala de soferi se fac online;
 • pentru a reduce la minimum deplasarile si riscul de infectare, dosarul de scolarizare este intocmit de scoala de soferi; scoala de soferi se ocupa chiar si de programarile pentru fisa medicala si testul psihologic, precum si de programarea la proba teoretica la D.R.P.C.I.V.
 • au investit in solutii IT care sa permita desfasurarea cursurilor teoretice online; astfel, cursantii pot urma online cursuri despre indicatoare rutiere, marcaje rutiere, viteza, infractiuni si contraventii, mecanica, conduita preventiva si ecologica, norme de prim ajutor si altele;
 • au investit in aplicatii de chestionare proprii astfel incat cursantii sa aiba acces la chestionare corecte si actualizate la zi;
 • pentru participarea offline la cursuri, scolile de soferi si-au adaptat si amenajat salile de curs astfel incat sa fie respectate regulile de siguranta, igiena si distantare sociala;
 • reduceri substantiale la plata scolii de soferi pentru elevi si studenti;
 • reduceri substantiale la plata integrala a scolii de soferi;
 • posibilitatea de a achita scoala de soferi in 2-3 rate;
 • instructorii s-au adaptat si pliat pe programul cursantilor atat pentru cursurile practice, cat si pentru cele teoretice. 

Cat costa scoala de soferi? In 2021, pretul pentru Scoala de Soferi categoria B InstructorulTau porneste de la 1390 lei, iar in pret sunt incluse urmatoarele:

 • 24 ore de teorie;
 • 30 ore de practica pe o masina potrivita tie si cu un instructor auto dedicat tie;
 • combustibilul autoturismului cu care faci orele de practica;
 • intocmirea dosarului de scolarizare;
 • accesul la cursuri si chestionare online;
 • programarea pentru proba teoretica la D.R.P.C.I.V.

De mentionat este faptul ca, in functie de masina pe care alegi sa faci orele de practica pentru categoria B si de specificatiile acesteia, pretul poate creste pana la maximum 2550 lei. Totodata, in anumite conditii intemeiate, toate preturile pot fi negociate. 

In cazul in care sunt necesare ore de condus suplimentare, pretul pe ora poate sa porneasca de la 65 lei si ajunge pana la maximum 90 de lei, in functie de masina pe care faci practica si de specificatiile ei. 

Scoala de Soferi InstructorulTau din Brasov dispune de cel mai mic pret pentru categoria B de pe piata, fiind considerata a fi cea mai buna scoala de soferi din oras, cu cea mai mare rata de promovare in randul cursantilor. Instructorii auto de la aceasta Scoala de Soferi sunt profesionisti, au abilitati pedagogice excelente, iar misiunea lor este aceea de a transforma cursantul intr-un sofer bun si responsabil. 

De mentionat este faptul ca Scoala de Soferi InstructorulTau dispune de propriul parc auto, cu masini cu cutii de viteze manuale sau automate, astfel incat cursantul sa aleaga masina potrivita pentru el. 

Pentru mai multe detalii, intra pe siteul InstructorulTau.ro, trimite un e-mail pe contact@intructorultau.ro sau suna la numarul de telefon mobil 0770.324.623. 

Previous Rochii de mireasa EdenBride.Ro potrivite pentru zodiile de PAMANT!
Next Unde gasiti combinezoanele potrivite pentru bebelusul dumneavoastra