Ce sunt ciclurile de steroizi


De steroizi cred ca a auzit toata lumea, iar parerile despre aceste produse sunt cu adevarat impartite, unii spunand ca sunt produse bune, ce ne cresc performanta, in timp ce altii spun ca sunt produse rele, ce ne dauneaza sanatatii.

Dar ce sunt ciclurile de steroizi?

Ciclurile de steroizi reprezinta de fapt o dozare eficienta a steroizilor astfel incat sa beneficiem de cele mai bune efecte ale substantelor anabolizante. Un ciclu de steroizi ca la carte cuprinde informatii cu privire la administrarea substantelor, cat timp trebuie luate, ce cantitate si cum trebuie luate.

Cand o persoana se apuca sa foloseasca steroizi ar trebui sa se informeze foarte bine despre acest domeniu si sa nu isi administreze orice produs I se pare mai interesant, ci sa ceara sfatul unui expert in domeniu si sa urmeze un ciclu perfect adaptat scopului pe care il urmareste.

Trebuie sa stiti ca exista cicluri de steroizi pentru definire, cicluri pentru masa de calitate, cicluri pentru forta si asa mai departe. O administrare haotica a steroizilor va duce cu siguranta si la efecte adverse. Insa daca se urmeaza cicluri bine definite, atunci ne vom bucura doar de efectele pozitive.

Cele mai populare cicluri de steroizi

  • Ciclu Danabol / Naposim este unul din cele mai populare datorita faptului ca acest steroid se foloseste in general de incepatori. Fiind un steroid ieftin este accesibil oricui, insa trebuie sa stiti ca tocmai datorita faptului ca e ieftin, nu este tocmai bun. O mare parte din castiguri se vor pierde dupa incheierea ciclului.
  • Ciclu Anavar este un alt ciclu foarte popular. Acesta este mult mai indicat decat cel cu Danabol fiindca masa castigata va fi una de calitate ce se va pastra de-a lungul timpului. Problema este ca un ciclu cu Oxandrolon este de vreo 5 ori mai scump decat un ciclu cu Danabol.
  • Ciclu Danabol + Deca + Testosteron este un alt ciclu popular care aduce castiguri considerabile de masa musculara. Daca este urmat pas cu pas si se ia si Terapia Post Ciclu, sunt sanse mari sa pastrati foarte mare parte din castiguri. Cu toate acestea, exista si alte cicluri mult mai bune destinate incepatorilor.
  • Ciclu Turanabol + Sustanon este un ciclu eficient ce nu presupune efecte adverse daca dozele sunt moderate. Se castiga masa de calitate ce se pastreaza.
Previous Masaj tantric in Bucuresti
Next Esti studenta? Pentru ce job poti opta in Bucuresti?