Ce trebuie sa stii despre trenbolonul acetat?


Trenbolonul este unul dintre cei mai puternici steroizi anabolici injectabili. Daca vrei sa folosesti un astfel de produs, este bine sa te informezi extrem de bine, in conditiile in care poate aduce o serie de efecte negative. La inceput, doar medicii veterinari foloseau trenbolon acetat, insa cu timpul s-a ajuns la concluzia ca acesta are capacitatea de a construi foarte bine masa musculara si de a o defini.

Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre trenbolonul acetat?

  1. Este un androgen foarte puternic. Acesta este lipsit de activitate estrogenica, ceea ce garanteaza faptul ca nu are anumite efecte negative pe care le au alti steroizi. Practic, daca ajungi sa iti injectezi acest steroid te poti bucura de muschi bine definiti, fara retentie de apa.
  2. Are un scor anabolic de 5 ori mai mare decat testosteronul. Astfel, scorul sau este de 500, in timp ce scorul testosteronului este de doar 100.
  3. Are proprietati anticatabolice. Acest lucru inseamna ca se leaga de receptorii hormonilor glucocorticozi si ii face inactivi.
  4. Ajuta foarte mult la eficientizarea hranirii. O buna parte din alimentatie se transforma in tesut muscular.
  5. Este foarte eficient pentru arderea grasimilor. Acest steroid poate sa partitioneze nutrientii si sa arda foarte rapid grasimile.

Trenbolonul acetat este un steroid foarte versatil, care poate fi folosit atat in perioadele de acumulare, cat si in cele de definire. Daca practici un sport de anduranta insa, nu este recomandat deoarece reduce capacitatea de efort sustinut.

Care sunt efectele secundare ale trenbolonului acetat?

Ca si in cazul altor steroizi de vanzare , trenbolonul acetat are o serie de efecte secundare. O parte dintre acestea sunt de natura androgenica: duce la caderea parului, la marirea prostatei sau la acnee si agresivitate crescuta. De asemenea, daca este consumat in cantitati mari poate sa creasca colesterolul si sa aiba un efect negativ asupra tensiunii sau asupra ficatului. Daca toate efectele de mai sus apar la majoritatea steroizilor, are si o serie de efecte care apar doar in cazul acestui steroid: anxietate, insomnii sau transpiratii abundente.

Trebuie sa ai grija, asadar, atat la modul in care utilizezi produsul cat si la cantitatea pe care o folosesti, in asa fel incat riscurile sa fie cat mai mici iar avantajele sa fie cat mai mari.

Previous Kaufland România anunță în premieră serviciul de livrări rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo
Next Testosteron propionat Balkan pentru rezultate uluitoare