Cel Mai Bun Televizor

| | 0 Comment| 4:22 pm

Categories:

Cel Mai Bun Televizor

Stiti ce face un televizor sa fie, cel mai bun? Ei bine, daca nu stiti voi, noi va spunem. Vreau sa discutam in urmatorul articol despre modelul Samsung 40ku6072. Dupa cum sunteti obisnuiti, echipa Samsung vrea sa surprinda placut publicul, asa a iesit acest model de Smart TV.
Modelul Smart 40ku6072 se caracterizeaza printr-o diagonala de 101 cm si este disponibil cu dimensiunile: 917,7 x 535,7 x 62,6 mm fara stand si 917,7 x 596,5 x 288,1 mm cu stand si cu o greutate totala de 8.6 kg. Acum revenim al intrebarea noastra, ce face un televizor sa fie cel mai bun? Ei bine, nici aici cei de la Samsung nu s-au lasat deoparte.

Din diverse sondaje, un televizor bun ofera consumatorilor o claritate a imaginii, o dimeniune vie si naturala a culorilor, precum cei de la Samsung ofera prin acest model tehnologia Ultra HD / 4K cu un aspect al imaginii de 16:9. Diagonala, nu prea mare, da dovada ca acest televizor a fost creat pentru o gama larga de oameni, care il pot folosii pe diverse dimensiuni ale camerelor (de tinut cont ca distanta pana la televizor este de 3 ori diagonala ecranului). Cu tehnologia Contrast Enhancer si Mirroring Mobile to TV, televizorul confera cea mai buna experienta multimedia pe care o poate avea un televizor cu aceasta diagonala, el prezinta cu acuratete atat imagini pe scena noctura cat si pe cele ale scenei diurne. Nici la sunet nu s-au lasat mai prejos, asigurand acestui model un sistem de sunet DTW Studio Sound 5.1 cu o putere de 20W.

Alt aspect este si usurinta de utilizare, interfata optima consumatorului precum si functiile smart ale acestuia. Aici, echipa Samsung a atribuit tehnologia Motion Rate care reda perfect fluiditatea imaginilor precum si optiunea dispozitivului de a se conecta la o multitudine de gadget-uri. Putem afirma ca televizorul poate acoperii toate nevoile consumatorului in privinta tehnologiei si a confortului. Stim cum conexiunea wi-fi buna cu o claritate ultra buna a imaginii precum si un sound system perfect este reteta favorite a unei nopti alaturi de filmele tale preferate. Acest televizor se adapteaza nevoilor tale si se clasifica in topul celor mai bune televizoare smart.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *