Certificate SSL – servicii esentiale pentru afacerile dumneavoastra!


In general, aceste certificate de securitate sau certificatele SSL sunt folosite pentru securizarea datelor personale, a informatiilor despre carduri bancare, a parolelor sau a oricaror altori alte informatii in general, care se doresc a ramane private si protejate.

Un certificatul SSL este acel document electronic care are ca scop autentificarea identitatii site-ului si cripteaza datele transmise intre browser-ul web al vizitatorului si serverul web. Abrevierea “SSL” provine de la Secure Sockets Layer si reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de securizare a site-ului.

Compania Netscape este creatoarea acestui certificat SSL in anul 1994, avand ca scop initial securizarea tranzactiilor realizate prin intermediul cartilor de credit pe internet. Insa, in prezent, acest certificat are scopul de a proteja mult mai mult, si anume toate tipurile de date transmise intre un browser si server.

Cand ne gandim la certificate SSL, ne gandim la certificate care sunt atribuite unor adrese web si se instaleaza pe serverul de care apartin. In acest fel, informatiile care sunt trimise de utilizator sunt criptate si decriptate de catre server, pentru a putea fi citite doar de catre utilizator si server, blocand astfel accesul atacatorilor la datele furnizate, adica acele date despre care am specificat ca trebuie sa ramana private si protejate.

In prezent, posibilitatile existente prin intermediul internetului sunt extrem de mari, in special daca ne gandim la cei care detin afaceri de orice fel, ori pentru acele momente in care avem nevoie de diverse informatii.

De exemplu, pot fi evitate cu ajutorul certificatelor SSL, situatiile unor atacuri cibernetice care sunt extrem de frecvente, atat la cele mai mici niveluri, cat si la cele mai intalte, caz in care poate sa fie vorba despre insitutii de stat sau chiar bancare. Astfel, oamenii care utilizeaza internetul au devenit tot mai atenti la siguranta datelor si la autenticitatea site-urilor pe care le viziteaza si astfel cauta tot felul de solutii pentru un plus de siguranta.

Este extrem de bine ca orice afacere care realizeaza tranzactii in mediul online, tranzactii de orice fel, sa beneficieze de astfel de servicii, iar o solutie extrem de avantajoasa din toate punctele de vedere in materie de certificate SSL, o puteti gasi accesand site-ul celor de https://www.thc.ro.

Online totul este mult mai simplu, iar acest lucru este valabil in toate domeniile. Astfel, rezolvarea din acest punct de vedere, cel ar certificatelor SSL si nu numai, le puteti accesa prin numai un simplu click.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site-ul THC.ro, unde de asemenea, puteti opta pentru o serie foarte variata de servicii precum: Gazduire – Gazduire Web, Gazduire Magento, Gazduire Opencart, Gazduire Reseller, Gazduire Joomla, Gazduire Forum, Gazduire WordPress si Gazduire Drupal; Cloud VPS; Servere Dedicate; Domenii – Inregistrare Domeniu, Trasferare Domeniu, Preturi Domenii; Securitate; Colocare.

In plus, indiferent de intrebarile pe care le aveti, puteti beneficia de suport tehnic 24/7, asistenta care va este pusa la dispozitie astfel incat orice problema sa poata fi rezolvata rapid, simplu si cu promtitutine.

Previous Alege E-Advertising pentru cele mai bune rezultate
Next HUAWEI P40 Series: un nou început în fotografia și videografia cu telefonul mobil