Colaborare eficienta


Suntem o firma mare de curierat. In depozitele noastre din marile orase sosesc zilnic sute de colete. Oamenii asteapta: ceai, cafea, carti, haine scumpe. Unii trimit si documente pe aceasta cale, iar noi trebuie sa fim foarte atenti. Un soricel daca intra printre colete, prestanta serviciilor noastre s-a spulberat. Sa zicem ca rupe cu dintii sai ascutiti coletele. S-a zis cu contractele noastre cu acei distribuitori online! In plus, pierdem si credibilitatea celor care comanda produse prin internet si nu ne vor alege in veci ca transportatori.

Iata de ce am ales sa colaboram cu firme deratizare care pun pe primul plan preventia.

In cazul soarecilor ca si in cazul unor imbolnaviri grave este mai bine sa previi, decat sa tratezi. Coletele trebuie sa ajunga intacte la clientii care asteapta si au platit pentru produsele respective. Nu avem dreptul sa le stricam bucuria surprizei.

Am cautat multe firme, pana ne-am gasit partenerul demn de incredere care:

-are preturi servicii deratizare   oneste. Onestitatea se reflecta in seriozitatea cu care indeplineste prevederile din contract. Statiile de intoxicare sunt montate si alimentate la timp, totul este executat cu maxima responsabilitate.

-ofera reduceri de pret. Avem cheltuieli legate de intretinerea masinilor si carburant, de aceea orice reduceri sunt bine venite.

-elibereaza certificatele necesare care ne scutesc de amenzi. Avem nevoie de dovezi ca depozitele sunt 100% sigure si curate, iar noi obisnuim sa afisam certificatele pe site-ul oficial.

-sa nu arunce recipientele si sa ne simtim vinovati ca am otravit mediul. Ei au bunul obicei sa arde tot ceea ce folosesc la o deratizare, dezinsectie sau dezinfectie.

-sa poata realiza periodic o curatate/igienizare perfecta a spatiilor de depozitare pentru a proteja si oamenii care lucreaza acolo. Pe langa actiunile preventive sa execute periodic: dezinsectie, dezinfectie (este normal ca simultan cu sutele de maini puse pe cutii sa fie un spatiu vulnerabil), deratizare si interventii legate de indepartarea pasarilor (suntem la marginea orasului, iar ciorile si vrabiile ne iau cu asalt uneori) sau a serpilor.

Suntem foarte multumiti de activitatea lor, fiindca reprezentantii trimisi sa ne inspecteze sunt forte meticulosi, iar de cand colaboram, parazitii sunt de negasit in depozitele noastre, iar noi conducem in topul firmelor de curierat care livreaza colete intacte.

Previous Spitalul de stat sau spitalul privat?
Next Doua masini electrice prezente la standul Kaufland E-Rally Team de la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia