Complexitatea si simplitatea unui site

| | 0 Comment| 4:34 pm

Categories:

Complexitatea si simplitatea unui site

Numarul de internauti creste de la o zi la alta, iar site-urile din orice domeniu se dezvolta pe zi ce trece, astfel site-urile de acum nu le putem compara niciodata cu ceea ce era in urma cu 15 ani. In urma cu ani de zile complexitatea site-urilor nu era cine stie ce criteriu iar foarte multi cautau pe internet diferite chestii si se pierdeau in diferite site-uri pe care nu reuseau sa navigheze, astfel acum in 2017 site-urile sunt mult mai usor de accesat si de navigat pe ele iar numarul de informatii este foarte mare dar stocat in spatii cat mai vizibile pentru vizitatori.

Astazi vreau sa vorbim despre ceea ce inseamna un site pentru adulti si cu ce ne ajuta pe noi ca acesta sa fie cat mai complex si cat mai usor de utilizat. Multi dintre voi ati intrat cu siguranta macar odata pe un site cu videoclipuri xxx si ati vazut ca nu apar asa cum le vreti voi sau sa cautati dupa cum vreti voi, multe sunt structurate foarte urat si nu se poate cauta usor ceea ce doriti. Putine sunt acelea care reusesc sa ofere vizitatorului chiar ceea ce are nevoie iar unul dintre acestea este cel din hiperlink-ul de mai sus.

Recomandari sunt foarte multe pentru diferite site-uri dar multi recomanda ceva ce nu foarte multi pot utiliza, si acelea fiind site-uri foarte complicate de pe care nu stii de unde sa preiei informatia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *