Cosurile de gunoi pentru deseurile diferentiate


Nimic nu este mai important decat o gestionare corecta a deseurilor, care tine seama de natura acestor produse si, mai ales, care nu ignora potentialul acestora in ceea ce priveste reciclarea si regenerarea materialelor si obiectelor. Pentru asta este foarte important sa cumparati cosuri colectare selectiva care sa va fie de ajutor pentru a pune fiecare produs acolo unde ii este locul. Astfel de cosuri gunoi speciale puteti achizitiona de la magazinul on-line sanito.ro. Tot de aici pot fi achizitionate si eurocontainere si pubele, dar si produse de igienizare si curatare.

Desigur, faptul ca ati cumparat un cos de colectare selectiva pentru a imbunatati modul in care sunt aruncate deseurile nu este suficient. Trebuie sa tineti cont si de ceea ce aruncati acolo, respectand niste reguli speciale. Acesta este motivul pentru care, pe langa achizitionarea de cosuri de gunoi solide si adecvate pentru contextul in care sunt amplasate, este esential sa aveti grija sa creati coduri de culori, cu indicatii ad hoc, astfel incat utilizatorii sa fie „invitati” sa respecte diviziunea deseurilor si astfel incat diversele pubele sa nu fie umplute cu deseuri ce ar putea contamina ceea ce se afla in interior. De fapt, un cos de reciclare ar trebui sa fie plasat intr-un loc in care este clar vizibil si accesibil. Indiferent daca este casa, biroul sau gradina condominiului, un cos de gunoi ar trebui sa fie achizitionat intotdeauna tinand cont de robustetea acestuia, astfel incat sa poata rezista in timp, precum si de practicitatea in deschidere, inchidere sau in inlocuirea pungilor de gunoi din interiorul lui. 

Pe de alta parte, pentru a evita greselile cauzate de neglijare, ati putea lua in considerare si cumpararea unei scrumiere metalice speciale pentru a preveni accidentele cauzate de faptul ca o persoana poate arunca un rest de tigara, provocand deteriorarea si chiar un incendiu. Prin urmare, exista solutii foarte diferite pentru fiecare nevoie in ceea ce priveste colectarea gunoiului. Alegand intotdeauna cosuri de gunoi specifice puteti imbunatati in continuare echilibrul ecologic. Nu uitati sa luati in considerare toate aceste aspecte atunci cand cumparati necesarul pentru gestionarea gunoiului, tocmai pentru ca, chiar si prin cele mai mici gesturi puteti face revolutii majore in favoarea ecosistemului.

Un cos pe care vi-l recomandam, util in mai multe tipuri de spatii este Belvedere SST. Belvedere SST este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de distractiv. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deaeurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate fi amplasat in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.

Previous Invata sa alegi covorul potrivit pentru tine!
Next La firmele de pompe funebre Topoloveni puteti suna si in miez de noapte