Covorul: nu doar pentru aspect!


Pentru multi, covorul este doar un accesoriu care umple un gol in camera. Desi si acest lucru este adevarat, covorul este mai mult de atat. Poate fi un ornament minuat, dar si sa ajute la mentinerea unui aer curat, deoarece nu permite prafului sa se ridice in aer.

Magazinul covoare profesionale ofera o multime de covorase interior, covorase exterior, covorase Horeca si covorase dezinfectate la preturi foarte bune. 

Gama de covorase exterior nu trebuie sa fie doar practice, ci sa si arate bine atunci cand iti intampini invitatii. Un covoras cu forme dreptunghiulare si baza antiderapanta te va ajuta sa tii murdaria la distanta de casa ta si nu va mai fi nevoie sa cureti covoarele sau podeaua dupa fiecare intrare in casa. Il poti aseza si in exterior, chiar in fata usii si asigura-te ca il cureti in mod constant si ii aplici un strat de protectie antibacterian.

Covorasele pentru intrare pot fi asezate in interiorul sau in exteriorul casei si pot fi gasite intr-o varietate de culori si modele. De asemenea, poti alege un covoras din cauciuc, fibra de cocos sau polipropilena, cu proprietati anti-alunecare. 

In general covoarele de la magazinul covoare-profesionale.ro sunt considerate obiecte profesionale, deoarece sunt utilizate atat de sectorul Horeca din Romania, cat si de institutii de stat si privati. 

Avantajele covoarelor profesionale: 

-Pot amplifica acustica incaperii, cu alte cuvinte pot deveni elemente sine qua non pentru camerele in care iti repeti partitura la pian, de exemplu;

-Pot imbunatati considerabil aspectul unei incaperi;

-Pot imbunatati climatul interior;

-Pot transforma orice incapere intr-un loc mai prietenos/ primitor;

-Ofera un grad mai mare de confort (comparativ cu parchetul, gresia, pardoseala de lemn). 

-In plus, functioneaza si ca element termoizolant;

-Le poti curata la fel de usor precum cureti parchetul, nu necesita ingrijiri speciale;

-Sunt ideale daca ai copii carora le place sa se joace frecvent pe jos;

-Previn zgarierea podelei sau a parchetului.

Dimensiunea covorului joaca un rol esential in armonizarea lui cu restul elementelor de decor din incapere si cu stilul de amenajare.

Specialistii de la covoare profesionale.ro, recomanda, in cazul dormitorului, ca ar fi bine ca atunci cand alegi covorul sa tii seama de cele trei elemente centrale: patul, comoda si dulapul. Recomandarea lor e sa alegi dimensiunea covorului in functie de aceste trei repere. De exemplu, ar fi bine ca lungimea covorului pe care il alegi sa depaseasca lungimea patului, iar latimea lui sa le depaseasca pe cele insumate ale patului si ale celorlalte elemente de mobilier, astfel incat acestea sa poata fi amplasate integral pe suprafata lui.

De exemplu, modelul de covoras birou Granit, Lano este ideal pentru spatii de birou. Covorul din poliamida este cunoscut pentru durabilitatea sa si poate fi utilizat in orice tip de camera. Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca fibrele de covoare pot rezista la o multime de tipuri de uzura. Acest lucru face ca utilizarea covoarelor din nailon sa fie practica in special in zone in care exista mult trafic pietonal, deoarece fibrele sintetice isi pastreaza forma mai mult timp decat multe alte tipuri de fibre. Covoare-profesionale.ro este portalul tau spre covoare de caltiate, la preturi bune!

Previous Ventilatoare industriale eficiente
Next Daruieste pentru a primi de 10 ori mai mult inapoi