Cu Eastlines, lucrurile dumneavoastra sunt in deplina siguranta


Sa lucram in strainatate departe de cei dragi este destul de greu pentru foarte multi dintre noi. Insa cu ajutorul tehnologiei cel putin ne mai putem “revedea” prin intermediul apelurilor video. Dar ce facem daca avem nevoie sa ne trimitem colete in special pe distante atat de lungi unde riscurile de a fi ratacite sunt ridicat?

Pai in primul rand trebuie sa ai grija si sa apelezi la o firma de incredere evitand pe cat posibil tot felul de anunturi cu transport colete, deoarece ai sanse foarte mari sa ramai si cu banii dati si cu un colet care nu va ajunge la destinate ori va ajunge dar nu vei avea garantia ca va ajunge intreg.

De curand am avut nevoie sa apelez o astfel de firma, avand un prieten foarte bun care se afla in Anglia la munca si caruia doream sa ii trimit un colet. Am ales sa apelez la o firma ce presteaza servicii de transport colete Romania – Anglia door to door, deoarece in acest fel totul decurge mult mai simplu si mai rapid si totul se intampla in mod direct cu firma respectiva.

Mai exact Eastlines, deoarece m-am interesat si am vazut ca acestia fac o treaba foarte buna si sunt de incredere. Totul a decurs foarte ok, coletul a fost preluat direct de la adresa. De asemenea si termenul de livrare s-a respectat intocmai iar coletul a ajuns la prietenul meu intact, fara nici o zgarietura. Aveam emotii in acest sens deoarece coletul continea un obiect fragil.

Recomand cu cea mai mare incredere Eastlines, datorita serviciilor de cea mai buna calitate, respect, seriozitate si promtitudine.

Totul decurge super rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul acestora si in doar 5 minute poti afla toti pasii care trebuie urmati pentru trimiterea unui colet. In functie de marime, greutate si asa mai departe, conditiile pot varia si de aceea este necesara documentarea site-ului pentru a putea afla in ce categorie se incadreaza coletul tau. Dupa care nu ramane decat solicitarea si in cel mai scurt timp posibil coletul tau va fi pe drum catre destinatie.

Pentru orice nelamurire, tot pe site aveti la dispozitie datele de contact pe care va sugerez sa le apelati indiferent de cat de stupid ar parea o neintelegere, pentru a nu exista probleme in momentyl expedierii.

In functie de coletul pe care doriti sa il trimiteti, conditiile si preturile difera depinzand de tipul de serviciu

  • Serviciul standard
  • Serviciul economic
  • Serviciul drop-off
  • Serviciul cargo
  • Serviciul paletizat
  • Serviciul cargo paletizat
Previous Eleganta unui barbat este data si de portofelul pe care il poarta
Next Plantronics BACKBEAT GO 600 - casti premium wireless over-ear cu autonomie de 18 ore