Cum îți potolești nevoia de a face bani?


Cum îți potolești nevoia de a face bani?

Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul timpului este că nevoia de a face bani încurajează omul să facă alegeri și să ia decizii care, de cele mai multe ori, implică curaj, risc, prostie sau inteligență. Nevoia de a face bani te maturizează, te face să evoluezi și să-ți lărgești orizonturile. Atât timp cât respecți legile universului, poți să-ți satisfaci nevoia de a face oricâți bani vrei.

Mi-am dezvoltat simțul de antreprenor în urmă cu cinci ani, când am ajuns la concluzia că pot să investesc ceea ce am acumulat până la momentul respectiv. Îmi place să risc, motiv pentru care am analizat toate posibilitățile de reușită înainte să arunc banii pe geam. Nu vorbim despre sume exorbitante, din cauza faptului că fondurile pe care am început să le pun deoparte erau mici în comparație cu ceea ce câștigam. Într-o perioadă de 3 ani am reușit să strâng un capital care să mă ajute să-mi creez un mic magazin online, ceea ce am și făcut.

Ideea de afacere a venit în urma unor materiale citite pe thebiz.ro, care m-au ajutat să înțeleg că digitalizarea de astăzi a mutat economia și afacerile tot mai mult în mediul online. Puterea exemplului rămâne una dintre cele mai eficiente metode a dobândi curajul de care ai nevoie în a-ți urma visul. Deși pentru mine a fost mai mult o necesitate, fără exemplul palpabil oferit de alții, nu reușeam să-mi dezvolt încrederea și abilitățile de antreprenor.

Previous Sportul, cea mai simpla cale spre fericire
This is the most recent story.