Daruieste pentru a primi de 10 ori mai mult inapoi


Legea universului spune ca atunci cand daruiesti, primesti inapoi de 10 ori mai mult. Asa este si in afaceri, iar proprietarii Horeca ar trebui sa stie acest lucru cel mai bine. Hotelurile si pensiuniile sunt intotdeauna cele mai controlotate, mai ales in locurile in care vin anual multi turisti. O strategie foarte avantajoasa pentru patronii acestor afaceri este sa ofere clientilor mici consumabile pe durata sederii pentru a se simti mai comod.

Aceste produse pentru hoteluri pot fi: cosmetice hoteliere, prosoape si halate hotel, papuci unica folosinta hotel, accesorii hotel, sapun hotel, sampon hotel, gel de dus si orice altceva ce poate fi folosit pentru igiena de corp proprie. 

Produsele precum cosmetice hoteliere sunt deja cunoscute la nivel global pentru popularitate alor mai ales in randul femeilor. Fie vorba de o crema de corp sau de o solutie demachianta, gestul va fi mereu apreciat. La fel de apreciate sunt si produsele din gama prosoape si halate hotel, care devin indispensabile pentru orice calator.

In plus, vei mai gasi mini sticle de sampon, balsam, lotiune de corp, cafea, pachete de crema si zahar si alte articole de toaleta. Papucii vor fi aruncati dupa ce plecati, deci este bine daca doriti sa le impachetati pentru o utilizare ulterioara. Papetaria, pixurile, hartia, cartile postale si plicurile sunt, de asemenea, pentru ca iti poarta sigla, iar hotelurile ar trebui sa ia in considerare acets tip de marketing.

Halatele de baie si prosoapele sunt considerate elemente elegante, motiv pentru care sunt considerate de obicei un obiect de lux si sunt foarte scumpe. Dar totusi, tuturor le place sa poarte halatele acele pufoase din hotel dupa o baie frumoasa, cand vor sa se relaxeze inainte de culcare. Dar cand au aparut halatele?

Acest cuvant provine din franceza, din cuvantul “robe” care inseamna „rochie”. Acest cuvant are o latura feminina, dar barbatii nu ar trebui sa-si faca griji, deoarece halatele sunt acum imbracaminte neutra in functie de gen. Chiar si unele vedete de sex masculin au propria lor marca de halate pentru baie si spa. Europenii, dupa ce s-au inspirat de predecesori, au inceput sa poarte halate in adunarile lor formale ca tinuta.

In secolul al XVIII-lea, un halat de dimineata, cunoscut sub denumirea de Banyan, a inceput sa fie purtat de barbati acasa peste camasa si pantaloni. Acest Banyan a inceput sa devina popular in filozofii si intelectualii. Daca ne aducem aminte portretele lui Isaac Newton, ne putem face o idee despre cum se purtau aceste halate, care nu erau insa neaparat speciale de baie, ci pentru a fi purtate in interiorul locuintei. Atunci, puterea financiara a progresat si astfel au evoluat si tesaturile. Si tesaturile halatului au fost modificate, deoarece mai multe persoane au inceput sa poarte astfelde vesminte. Au aparaut astfel halatele mai groase si mai calde si, de asemenea, mai versatile. Oamenii au incetat insa sa le poarte in aer liber, acestea fiind purtate doar in interior, in hoteluri, case sau centre de SPA sau infrumusetare. 

Sanito.ro este magazinul cu cele mai bune produse si accesorii pentru hotel, inclusiv halate de baie si prosoape de calitate!

Previous Covorul: nu doar pentru aspect!
Next Sănătatea orală pierde din importanță în contextul unei îngrijorări tot mai mari privind sănătatea generală: Peste jumătate (56%) dintre respondenții celui mai recent studiu demarat de Colgate în Europa nu obișnuiesc să își înlocuiască periuța de dinți după ce se confruntă cu alte probleme de sănătate