De ce ar trebui sa alegi un city break in Paphos Cipru? Descopera in randurile de mai jos!


De ce ar trebui sa alegi un city break in Paphos Cipru? Descopera in randurile de mai jos!

Fiecare perioada aglomerata din viata ar trebui sa fie urmata de o vacanta. In acest fel ii oferim fizicului si psihicului nostru ocazia sa-si revina, sa se refaca.

De cele mai multe ori nu avem timp ca sa mergem cate o saptamana sau doua intr-un anumit loc. Motiv pentru care, va recomand sa optati pentru escapadele de cateva zile.

Sunt mai mult decat suficiente pentru a ne relaxa si pentru a iesi din rutina.

Un city break in Paphos Cipru este optiunea ideala, indiferent de luna in care ajungi acolo. De ce? Pentru ca aici temperaturile se mentin placute tot timpul anului.

Asa ca, fie alegem sa mergem in plin sezon estival, fie cand zapada si frigul din tara ajung insuportabile, cu siguranta ne vom simti bine.

Despre Cipru sunt multe de scris. Este una din cele mai mari insule din Marea Mediterana, locuita inca din timpuri stravechi.

Cum ne surprinde un city break in Paphos Cipru?

Regasim numeroase influente de la popoarele care au “guvernat” insula. Grecii, otomanii, britanicii, persii, rusii. Sunt cateva dintre influentele ramase si in zilele noastre in arhitectura locului, in traditii si obiceiuri.

Despre Cipru se zice ca este locul in care s-a nascut tocmai zeita frumusetii, Afrodita, asa ca merita sa ajungem cel putin o data in viata.

Ce poate insemna un city break in Paphos Cipru? Asteapta-te la un oras care a fost candva capitala romana a insulei.

Asa cum probabil iti imaginezi, vei descoperi numeroase situri arheologice, catacombe, chiar si mozaicuri. Tot ce inseamna trecutul cipriotilor va putea fi inteles mai bine prin vizitarea acestui oras.

Este si o rezervatie de animale si pasari pe care iti recomand sa o vizitezi. Aici vei putea sa admiri de la camile si pana la papagali sau struti. Interesant, nu-i asa?!

Nu uita si de traditii si gastronomie

Fiecare calatorie ar trebuie sa fie unica. Alegand un city break in Paphos Cipru cu siguranta vei descoperi ceva nou. Pentru ca aceasta insula nu este deloc una care sa nu aiba ceva de “povestit”.

Din punctul meu de vedere astfel de escapade sunt importante. Pentru ca ne imbogatesc bagajul informational. In acelasi timp ne surprind vizual si tactil.

Pentru ca nu trebuie sa uitam de peisajele spectaculoase regasite pe insula, de plajele relaxante sau de mancarea de exceptie.

Daca credeai ca doar in Grecia se mananca bine, te inseli. In Cipru poti descoperi preparate care sa-ti surprinda simturile si datorita faptului ca bucatariile s-au “contopit” de-a lungul anilor.

In cazul in care deja te numeri printre cei careu au vizitat aceasta zona, tot ce am scris mai sus sunt deja realitate.

In caz contrar, sper ca am reusit sa te ajut sa iei decizia care trebuie, atunci cand iti pui aceasta intrebare!

Previous Surpriza
Next Alege un purificator aer pentru o locuinta curata