Dezvoltarea musculaturii la femei in 4 pasi simpli

| | 0 Comment| 6:35 pm


Categories:

Dezvoltarea musculaturii la femei in 4 pasi simpli

Femeile au de obicei unele probleme atunci cand incearca sa isi dezvolte masa musculara si de cele mai multe ori renunta la asta, din cauza ca procesul pare prea complicat. Plecand de la aceasta idee, steroizi-originali.com explica mai multe despre acest proces de crestere musculara, astfel incat femeilor sa le fie foarte usor sa ajunga la cele mai bune rezultate.

Administrarea de steroizi injectabili

Si femeile pot apela la steroizi injectabili, pentru ca acestia nu sunt special dedicati barbatilor. In functie de tipul lor, steroizii de aici aduc un aport hormonal mai mare, care poate declansa procesul de crestere musculara. Din cauza faptului ca femeile au mai putin testosteron decat barbatii, acestea au o usoara piedica in dezvoltarea optima a musculaturii, insa de cele mai multe ori estrogenul intra in scena pentru a prelua aceste functii. Alegerea hormonilor se va face la recomandarea specialistului si se va combina cu regulile de mai jos.

Consumarea numarului potrivit de calorii

Pe langa faptul ca sunt usor de gasit steroizi de vanzare pentru o administrare eficienta, numarul de calorii conteaza extrem de mult pentru obtinerea masei musculare dorite. In momentul in care femeile consuma in mod constant mai putine calorii decat au nevoie, este practic imposibil sa faca muschi. 

Sunt persoane care se intreaba daca nu vor pune si grasime in momentul in care isi dezvolta musculatura. Raspunsul este cu siguranta da, insa din fericire exista si metode pentru a face totul asa cum trebuie. Se recomanda ca surplusul caloric sa fie intre 5 si 10%. De asemenea, este recomandat ca femeile sa evite sa manance prea mult la o masa.

Consumarea unei cantitati optime de proteine, grasimi si carbohidrati

Majoritatea persoanelor aleg in mod gresit sa scada carbohidratii sperand ca asa pot sa previna acumularea de grasime. Nu o previn si aceasta este de fapt o alta discutie. Cercetarile arata ca o dieta care contine carbohidrati moderat sau in cantitati mai mari ajuta la dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii mai repede. Carbohidratii care nu sunt procesati si pe care o persoana ii poate lua din fructe, cereale si legume sunt surse bune de macronutrienti si de fibre.

Alegerea exercitiilor corecte

Indiferent de cat de eleganta si de gratioasa este o femeie cand nu se afla la sala, exercitiile care determina transpiratia, o coafura imperfecta si haine speciale sunt foarte recomandate pentru o viata mai sanatoasa. In plus, genuflexiunile, balansarile si ridicarile sunt cele mai bune alegeri si ele sunt cele care ajuta o persoana sa obtina corpul dorit.

Trebuie doar ca fiecare persoana sa isi stabileasca foarte bine un scop si anume acela de a dezvolta masa musculara si forta fizica. Desigur, femeile au nevoie la fel ca si barbatii de programe personalizate pentru exercitii, insa, in general, este bine sa se concentreze pe ridicarea greutatilor, antrenarea partii de jos a corpului si pe exercitii cardio.

Tinand cont de aceste sfaturi, masa musculara se va dezvolta la fel de bine si la barbati si la femei, in mod armonios.