Dezvoltarea tehnologiei in secolul 21


Dezvoltarea tehnologiei in secolul 21

Datorita unei dezvoltari apogeice a tehnologiei, imi face mare placere sa va fac cunostinta cu urmatoarele produse, si anume interfata de diagnoza ELM 327 cu cip precum si produsul Mini PC android media player MXQ ultraHD 4K Quad Core.Ambele produse beneficieaza de un pret imbatabil pe aceasta platforma web, produse care ne ajuta si pe noi, in calitate de clienti, sa tinem pasul desavarsit cu tehnologia dar si pe producatori. Primul produs, elm 327, reprezinta un success tehnologic care ne ajuta sa citim coduri de diagnosticare specifice pentru o gama foarte mare de producatori auto, el reuseste sa citeasca cu succes peste 3000 de coduri si definitii generice in baza de date.

Acest produs vine cu un update considerabil mai bun, si anume o conectare prin intermediul Bluetooth pentru toate marcile care au integrate mufa OBD2, adica acele marci CAN care suporta toate conexiunile BUS. Acest protocol denumit OBD2 functioneaza cu usurinta si pe sistemele de tip Android. Functiile acestui produs includ citirea codurilor de eroare si diagnosticare, citire turatie motor, citire stare sistem de combustibil, citire viteza vehiculelor, citirea temperaturii aerului de admitere si functii mult mai importante precum citirea temperaturii lichidului de racier sau presiunea galeriei de admisie pana la valoarea calculata de incarcare. Acest produs multifunctional, la achizitie, vine impreuna cu un CD de utilizare. Pentru cel de-al doilea produs, mini pc, ne este prezentata o serie mare de produse care pot satisfice toate dorintele unui client care stie ce sa caute si stie ce vrea de la tehnologia casnica. Un mini PC vine in ajutorul fiecarei persoana cu un procesor de top, de cele mai multe ori gasim un processor Quad Core de 2GHZ, cu o memorie RAM de la 2 la 4 GB, cu sistemul de operare cel mai des utilizat de consumatori, sistemul Android prin ultimele sale versiuni, un software cu multe optiuni inclusive pachete lingvistice complete sau o interfata complexa cu iesiri Av, HD, Optica sau port de 5V 2A DC.

Asadar, intra pe aceasta platforma web pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi promotii precum si cele mai bune produse tehnologice existente pe piata. Fiecare produs include un pachet cadou care ajuta la utilizarea acestuia in cele mai bune conditii. Tehnologia este cea mai de pret si cea mai cautata industrie a secolului douzeci si unul, fi mereu in pas cu ea si nu te lasa depasit doar cu gadget-urile si produsele techstar.

Previous „Sunt frumoasă, deșteaptă și am un salariu de invidiat” confesiunile unui model de videochat
Next Andrei Ursachi, un antreprenor de succes