Eleganta unui barbat este data si de portofelul pe care il poarta


portofel-barbati-portofelultau

Barbatii poarta in general mult mai putine accesorii decat femeile, iar daca tin la aspectul lor, atunci accesoriile purtate nu ar trebui sa fie alese la intamplare. In afara de ceasul de la mana, portofelul reprezinta accesoriul pe care un barbat il foloseste cel mai des. Totodata este unul dintre obiectele pe care le ia cu el de fiecare data cand pleaca de acasa.

Putini sunt cei care detin doua portofele pe care sa le foloseasca in functie de ocazie. Iar asta pentru ca e destul de neplacut sa tot muti actele si banii dintr-un portofel in altul. De aceea, atunci cand iti cumperi portofelul, ar trebui sa faci o alegere inspirata.

Il vei purta zilnic cu tine si vrei cu siguranta sa faci o impresie buna atunci cand il scoti din buzunar. De asemenea, o tinuta eleganta va fi trasa in jos de un portofel cu aspect urat. Alegerea unui portofel cu aspect atragator este deci obligatorie pentru fiecare barbat care tine la imaginea sa.

Modelele slim sunt cele mai cautate de barbatii care vor sa fie eleganti

In ultima perioada se pune foarte mult accent pe minimalism. Oamenii au inceput pur si simplu sa iubeasca obiectele si accesoriile simple, cu un design rafinat. Un portofel barbati slim poate fi cea mai buna alegere in acest sens.

portofel-barbati-slim-portofelultauPortofelele slim sunt apreciate de catre barbati deoarece au un design simplu, dimensiuni reduse si totodata o eleganta aparte.

Daca in urma cu ceva timp erau la mare cautare portofelele voluminoase, acestea nu mai sunt la fel de apreciate in vremurile actuale. Locul lor in topul preferintelor a fost luat de catre portofelele slim.

De asemenea, modelele slim sunt mult mai potrivite si la diferite evenimente care impun o tinuta eleganta. In general tinutele elegante nu iti ofera si buzunare de dimensiuni foarte mari, iar un portofel mare intr-un buzunar stramt iti poate strica intreaga imagine. Un portofel slim in schimb isi va gasi locul foarte usor si nu iti va afecta imaginea in niciun fel. Ba chiar te va ajuta sa faci o impresie buna atunci cand il scoti din buzunar pentru a oferi o carte de vizita cuiva.

Chiar daca dimensiunile unui portofel slim sunt reduse, compartimentarea si intregul concept al designului a fost gandit in asa fel incat sa iti incapa fara problemele lucrurile de care ai nevoie. Banii, actele si cardurile isi vor gasi locul foarte usor.

Pielea, cel mai bun material pentru un portofel slim

Iar daca tot te-ai decis sa iti cumperi un portofel cu care sa faci o impresie buna, nu ar trebui sa faci economii alegand un model ieftin, dintr-un material de proasta calitate. Nu iti cumperi un portofel nou in fiecare zi, asa ca atunci cand o faci ar trebui sa optezi pentru pielea naturala.

Este un material rezistent in primul rand, dar si foarte atragator. Iar daca il vei ingriji corespunzator, aspectul sau va fi mereu la fel ca in prima zi cand l-ai cumparat.

Alege un portofel pentru barbati slim, iar apoi cu siguranta il vei iubi.

Previous Unde sa iti meditezi copilul
Next Cu Eastlines, lucrurile dumneavoastra sunt in deplina siguranta