ELKO distribuie in Romania noul switch KVMP 4K de la ATEN pentru operatiuni multi-view


ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, a extins seria de echipamente ATEN disponibile in oferta prin adaugarea modelului CM1284 – un nou switch KVMP conceput pentru activitati multi-view.

Aplicatii precum: supravegherea video, camerele de control sau centrele de comanda – lucreaza, in general, cu un volum urias de informatie video, iar una dintre provocarile cu care se confrunta este capabilitatea de a monitoriza si gestiona intr-un mod eficient datele. De cele mai multe ori, in astfel de scenarii de utilizare, sunt folosite sisteme multiple, iar instrumentele de control si posibilitatea de a comuta rapid intre ele sunt esentiale pentru a obtine rezultate optime, care sa permita luarea deciziilor corecte in timp util. Tinand cont de aceste aspecte, ATEN – furnizor major de solutii de conectivitate IT si de administrare – a lansat switch-ul KVMP CM1284, conceput special pentru mediile de activitate axate pe operatiuni multi-view.

“In conditiile unei societati bazate pe date, cu o evolutie rapida, specialistii si profesionistii au nevoie frecvent sa comute controlul de la un computer la altul, pentru a folosi simultan informatiile furnizate de sisteme diferite. In calitate de furnizori de solutii cu o experienta vasta in domeniile audio-video si IT, suntem mandri de introducerea modelului ATEN CM1284 in oferta de produse KVM multi-view. Integrand mai multe functii pentru a putea imbunatati eficienta, noul ATEN CM1284 simplifica enorm monitorizarea si controlul in timp real pentru operatorii de sisteme multiple, deschizand totodata noi orizonturi pentru solutiile KVM multi-view ATEN”, a spus Kevin Chen, Presedinte ATEN International.

Prevazut cu 4 porturi USB si interfete HDMI cu suport 4K, ATEN CM1284 asigura afisare duala 4K si permite comutarea rapida si intuitiva intre surse multiple, pentru a raspunde cererii in crestere de solutii de monitorizare si control in timp real, cu minimum de efort. Mai mult decat atat, cele 2 iesiri video asigura maximum de flexibilitate, caci una dintre ele poate fi utilizata in modul Quad View, Picture in Picture (PiP), Picture by Picture (PbP) sau Picture on Picture (PoP), in timp ce cealalta poate fi utilizata in modul Full Screen. In acest fel, utilizatorul beneficiaza de libertate deplina la comutarea intre surse, ceea ce transforma echipamentul in solutia adecvata pentru orice scenariu de utilizare, indiferent de complexitate sau particularitati.

Dincolo de versatilitate si de calitatea video deosebita garantata de suportul 4K, noul switch ATEN CM1284 este caracterizat si de solutii care simplifica operarea si imbunatatesc eficienta. Astfel, controlul intuitiv este garantat prin implementarea tehnologiei proprietare ATEN Boundless Switching. Aceasta permite utilizatorului sa comute intre mai multe surse de semnal din ferestre diferite prin simpla deplasare a cursorului mouse-ului. Drept urmare, utilizatorul poate accesa si controla extrem de simplu si rapid sistemul dorit. Totodata, este asigurata capabilitatea de extindere a solutiei, prin adaugarea suportului pentru configuratii Daisy Chain si cascada. Astfel, in cazul unei configuratii Daisy Chain, CM1284 permite controlarea din aceeasi consola a pana la 3 dispozitive suplimentare de acelasi fel sau de tip CM1164A. De asemenea, este permisa instalarea in cascada pentru pana la 2 niveluri, ceea ce permite controlul centralizat a pana la 16 surse de semnal.

ATEN CM1284 este disponibil in Romania prin reteaua partenerilor autorizati ELKO, care, prin aceasta extindere de portofoliu, isi respecta angajamentul de a veni permanent in sprijinul profesionistilor si integratorilor de solutii, furnizandu-le cele mai noi echipamente, care sa raspunda intr-un mod cat mai eficient provocarilor prezentului si viitorului.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

www.elko.ro

Contact:

First PR Agency

Monica Musca

monica@1pr.ro

Previous Samsung sărbătorește primii 50 de ani de istorie cu lansarea Samsung QLED 2019 în România
Next Pisicile si cosurile de gunoi mici din plastic