Este mult mai usor sa mananci cu tacamuri de unica folosinta!


De ceva vreme, ma gandeam sa deschid o mica afacere, care sa ma faca independent. Asa ca m-am gandit sa deschid o camioneta cu sandwich-uri care sa ofere oamenilor o sursa rapida de a se alimenta in pauzele de la job, dar si ceva care sa fie la indemana studentilor de la facultate. Mi-am facut toate temele in privinta normelor de igiena, iar pe langa sandwich-uri, aveam sa fac si cartofi prajiti, salate, sosuri si supe crema. Insa, un factor decisiv in deschiderea acestei afaceri a fost alegerea unui furnizor de incredere. Firma ktering.ro s-a dovedid a fi o alegere buna inca de la inceput, deoarece ofera toate produsele de care aveam nevoie: tacamuri unica folosinta, pahare de unica folosinta, pahare de plastic, pahare de carton, palete de cafea, farfurii de unica folosinta, farfurii biodegradabile, caserole de unica folosinta, cutii de catering.

Acesta este un magazin cu o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania. Peste 3000 de clienti s-au declarat multumiti nu numai de calitatea produselor, ci si de profesionalismul cu care echipa trateaza fiecare comanda. Restaurantele sau firmele de catering aleg acest magazin. Aici aveti pahare plastic si multe alte produse precum farfurii sau tacamuri. Produsele sunt de calitate si preturile sunt foarte bune. In plus, recomandam pentru acest tip de afacere caserole unica folosinta pe care sa le puteti inmana clientului daca doreste sa ia mancare la pachet. De asemenea, mai puteti achiztiona folie aluminiu, pungi de plastic si multe alte consumabile. Ktering.ro este un magazin serios si mai mult decat indicat pentru persoanele care activeaza in domeniul alimentatiei.

Intr-un camion, spatiul de depozitare este limitat. Drept urmare, exista mai putin spatiu pentru depozitarea materiilor prime, ceea ce inseamna o acoperire mai mica si o posibila reducere a cifrei de afaceri. Cat spatiu aveti? Ce produse puteti pastra? Trebuie sa va puneti aceste intrebari inainte de a deschide restaurantul mobil daca nu doriti sa aveti surprize urate dupa aceea. In acelasi mod, creativitatea in bucatarie este limitata si la dimensiunea portbagajului, ceea ce poate aduce multe frustrari. Meniul este adesea limitat la cinci sau sase feluri de mancare, iar pierderea de spatiu sau lipsa echipamentelor de bucatarie nu permite intr-adevar testarea retetelor noi.

Mancarea achizitionata de la firme de catering este intotdeauna la indemana din mai multe motive. Ambalajul ar fi doar unul dintre acestea. Aceste ambalaje sunt durabile si rezistente. Ele sunt confectionate din materiale reciclate, care au in compozitia lor celuloza, extrasa din pulpa lemnoasa a arborilor de pin. Mancarea „ascunsa” intre peretii din carton este aparata de praf, nisip si alte particule prezente in aer. Cartonul rezista la temperaturi scazute, caracteristica care asigura inmagazinarea semi-preparatelor in frigidere si congelatoare.

Mai mult, se deterioreaza greu sub actiunea factorilor fizici si mecanici. Prin urmare, cutiile nu se vor turti, rupe sau zgaria daca sunt asezate una deasupra celeilalte. O caserola unica folosinta devine extrem de utila pentru cineva care cumpara mancare pe fuga sau trebuie sa ajunga la o intalnire importanta.

Previous Samsung a prezentat oficial în România seria Galaxy A, formată din șase modele de smartphone-uri
Next Millionmess.com, platforma online cu ajutorul căreia mesajele voastre rămân în istorie, vine din partea unui elev român!