Huse si accesorii iPhone XR de la BrandGSM


Inca putin si se va lansa cel mai asteptat iPhone al anului: iPhone XR! Multa lume asteapta cu sufletul la gura sa se lanseze si deja si-au achizitionat si accesoriile aferente, cum ar fi huse iphone XR sau carcase iphone XR si lumea inca face coada la acestea. Si nu trebuie sa ne mire acest lucru – Apple mereu a starnit valuri cu fiecare lansare noua pe care a facut-o vreodata si nici in acest an nu se lasa mai prejos!

Lansarea mult asteptata Apple a fost anuntata, acesta fiind si motivul pentru care au aparut in online si accesoriile dedicate. Primele huse si folii pentru noile iPhone le-am gasit pe BrandGSM.ro sub denumirile cel mai des vehiculate pe site-urile specializate.

Totusi, ramane de vazut daca se va schimba ceva pe parcurs, mai ales ca cei de la Apple  asteapta pana in ultimul moment pentru a cofirma sau infirma zvonurile legate de produsele lor.

Partea buna este ca pe BrandGSM.ro gasesti orice husa iphone XR la pret accesibil si de calitate superioara. Husele sunt solutia ideala pentru protectia telefonului tau iPhone XR impotriva zgarieturilor, prafului si loviturilor, deoarece aceasta pastreaza conturul telefonului si ii confera un aspect elegant prin profilul slim si finisajele de calitate.

De obicei, carcasele sunt confectionate dintr-un material flexibil pe margini, suprafata acestora fiind transparenta si dura pe spate, rezistente la uzura si zgarieturi. Datorita faptului ca sunt realizate din silicon, aplicarea se realizeaza usor datorita materialului elastic, iar decupajele sunt bine concepute si permit accesul facil la functiile telefonului.

Este recomandata si o folie de protectie, chiar daca gama de folii si huse este destul de restransa in acest moment. Cu toate astea, BrandGSM o sa aduca folii de sticla, dar si huse originale Apple, care probabil vor aparea imediat dupa lansarea oficiala mult asteptata.

Pasionatii Apple care vor sa urmareasca ce huse vor fi disponibile pot sa urmareasca categoriile de accesorii de pe BrandGSM.ro, deoarece doar aici ai huse si accesorii iPhone XR in premiera.

Chiar daca stocurile vor fi limitate la inceput, daca vrei sa fii primul din  Romania care detine noul iPhone, plus husa si folia de protectie necesare, sfatul meu este sa fii pe faza la ce apare nou pe site-urile de GSM, ca sa nu ratezi ofertele. Vei vedea ca asteptare aceasta o sa merite, in final sit u te vei bucura de un telefon nou, fara grija zgarieturilor si a loviturilor.

Previous The best anniversary gift
Next Centrale pe peleti PRO si CONTRA