Ideea salvatoare: aparatul anti insecte cu lampi UVCategories:

Ideea salvatoare: aparatul anti insecte cu lampi UV

Insectele ne-au dat batai de cap in fiecare seara inca din primavara, pana vara tarziu. Plasele de protectie a caselor au reprezentat o solutie pentru cativa ani, dar ne-am dat seama destul de repede de mediocritatea efectului pe care acestea il au. Insectele par uneori sa dezvolte puteri supranaturale, reusind sa se strecoare prin cele mai mici gauri din plasele de protectie si, in acest fel, somnul nostru este cel mai des perturbat. Ne trezim in mijloul noptii nervosi si incercam in zadar sa ucidem tot ce prindem in cale. Rezultatul? Pierdem ore importante de somn, iar a doua zi ne trezim mai obositi de cat ne-am culcat.

Ideea salvatoare: aparatul anti insecte cu lampi UV

Ideea salvatoare vine prin noile insectocutoare care actioneaza in mod eficient atragand insectele catre aparat. Imediat ce acestea ating grilajul, acestea sunt instant omorate. Aparatul anti insecte este sigur pentru oameni, grilajul fiind astfel conceput incat inauntru sa poata patrunde doar insectele, prin urmare nu trebuie sa ne fcem griji in cazul in care l-am atinge in greseala. Acest tip de aparate pot fi folosite atat inauntrul casei, cat si in exterior, pe terasa, in balson sau gradina.

Un astfel de aparat este proiectat in asa fel incat sa actioneze asupra tuturor tipurilor de insecte daunatoare precum moliile, mustele, tantarii, in asa fel incat nu trebuie sa ne mai facem griji din multe privinte. Un aparat anti insecte cu lampi UV functioneaza pe baza de unde ultraviolete, insa este special construit de asa natura incat sa afecteze insectele zburatoare si este complet non toxic pentru oameni si animalele de companie. In felul acesta, nu mai trebuie sa ne facem griji de tantarii care ne tot bazaie in timpul noptii in timpul verii, sau de alte insecte care patrund in casa pe tot parcursul anului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *