Indicatii pretioase pentru o firma de catering


Chiar daca face parte din acelasi domeniu Horeca, o firma de catering se deosebeste usor de un restaurant. In primul rand, este extrem de rar sa intalnesti o firma de catering care sa ofere si o sala de mese precum un restaurant. Firma de catering ofera in general mancare livrata la domiciliu sau oriunde solicita clientul. Sanito.ro este un furnizor foarte cunoscut in Romania, ce ofera in cantitate en-gross consumabile catering de unica folosinta, dar si multe alte produse ce pot fi utile precum:

-produse curatenie;

-detergenti;

-consumabile hartie;

-sapun lichid;

caserole unica folosinta.

Firma Sanito.ro ocupa un loc importantin randul furnizorilor din Romania de acest tip, deoarece gama de produse este formata din sapunuri si detergenti marca Tork, un nume cunoscut in toata lumea. 

Desi exista si alte alternative pentru a cumpara cosumabile de catering, la Sanito.ro ai sansa sa cumperi la bax. Poti cumpara un numar impresionat de pahare de unica folosinta, cu sau fara capac, poti cumpara caserole compartimentate sau simple etc. De asemenea, tot pe acest site, gasesti si folii aluminiu sau pungi din plastic. Sanito.ro are o exprienta de peste 13 ani si comercializeaza atat consumabile pentru firmele de catering si restaurante, cat si alte tipuri de produse. Vorbim despre detergenti de vase, de rufe, dezinfectanti de podele, de maini, covoare profesionale , hartie pliabila, igienica etc. Astfel, pe langa consumabile, proprietarii de afacerii din industria alimentara se pot aproviziona si cu alte produse necesare intr-o bucatarie, folosite pentru curatarea si pentru pastrarea igienei in cele mai bune conditii.

Revenind la consumabilele de catering, iata cateva dintre cele recomandate:

1. Caserole pentru supa. Acestea sunt ideale pentru restaurantele de tip catering, care servesc supe si ciorbe. Caserole sunt prevazute cu capace pentru a se evita varsarea lichidului din recipient. Un set are 50 de recipiente pentru supa si un bax contine 800. Preturile sunt foarte acceptabile, astfel incat oricine se poate aproviziona frecvent cu astfel de produse.

2. Caserole pentru meniu cu doua compartimente. Acesta este preferatul proprietarilor de firme de catering sau restaurante. Astfel, pot aseza meniul pentru clienti fara a exista riscul de a se amesteca. Indiferent daca la felul de mancare se adauga sos sau salata, acela va ramane la locul lui, fara a se amesteca cu restul. Materialul este termorezistent si asigura faptul ca mancarea se va pastra calda.

3. Furculita, lingura, cutit si servetel – aceste produse sunt extraordinar de utile pentru astfel de firme. lientii vor avea tacamuri de unica folosinta pentru a putea servi masa oriunde s-ar afla. Totul vine ambalat la punguta, curat, fara a exista vreun risc de contaminare. Acestea sunt disponibile la set de 100 de bucati, fiind 1000 de bucati in bax.

Sanito.ro nu este doar o firma online care isi vinde produse, ci un partener de incredere pentru foarte multe institutii de stat romanesti, spitale, scoli, firme private, dar si mediul casnic. Cei care doresc doar cele mai bune rezultate de la firma lor de catering vor apela la consumabilele Sanito.ro!

Previous 3 avantaje pe care ti le ofera procesul de debitare cu laser
Next In ce elemente de decor este recomandat sa investesti mai mult