Ingrijirea lenjeriilor de pat


Domitorul pentru mine este extrem de important, deoarece acolo incerc sa ma odihnesc pe cat de mult se poate, sa ma relaxez citind o carte buna, si bininteles sa am un somn linistit pentru o sanatate buna.

De aceea incerc pe cat de mult se poate sa ofer in acest spatiu rezervat doar mie si sotului meu un aer cat mai intim, dar totodata am grija sa imi ofer si un confort deosebit pentru o relaxare profunda, iar acest lucru este dat in primul rand de pat, si bineinteles de o lenjerie de pat care trebuie intotdeauna sa fie curata si sa imi ofere un aer proaspat.

Pentru acest lucru incerc mereu sa am o lenjerie de pat cat mai curata si ingrijita, de asemenea imi place sa pun accent foarte mult pe lenjeria de pat si am invatat cum sa ingrijesc corect lenjeriile de pat pentru a putea beneficia de ele cat mai mult timp.

Cu totii cunoastem costul unei lenjerii de pat bumbaciar avand in vedere ca nu este unul mic de ce sa nu avem si grija de ea.

Lenjeria de pat este recomandata sa nu se spele cu alte haine, si totodata este bine sa nu folosim foarte mult detergent de pat, deoarece detergentul grabeste slabirea tesaturii.

Este bine sa chitim frumos lenjeria inainte de spalare, sa inchidem nasturii si sa o rulam frumos, iar programul de spalare sa fie unul pentru rufe delicate.

Dupa ce s-a terminat programul de spalare, se recomanda scoaterea acesteia din masina de spalat, se scutura si se intinde foarte bine, pentru a avea o lenjerie de pat fara prea multe cute.

Calcatului unei lenjerii de pat bumbac egiptean duce la catifelarea acesteia.

Poate multi nu sunt fani ai calcatului, insa daca ne dorim sa avem o lenjerie fina va recomand sa o calcati inainte de a o pune pe pat.

Acestea sunt doar cateva din sfaturile de ingrijire ale lenjeriilor de pat, sfaturi simple care merita sa le punem in practica.

Previous Produse tinuta de sezon
Next Cum personalizam living-ul?