Intelegerea serviciilor de consultanta fiscala


Intelegerea serviciilor de consultanta fiscala

Servicii de consultanta fiscala cuprind multe domenii contabile, astfel ca incercam in acest articol sa incepem sa cunoastem putin meseria grea a acestor persoane autorizate. Aria de expertiza a acestor experti include impozitarea locala directa a companiilor, impozitare internationala, impozite indirecte, administrare fiscala (intocmire si depunere de declaratii fiscale), reprezentare fiscala, etc. Avem experienta specializata in structurarea investitiilor, tranzactii cu bunuri imobile, fuziuni si achizitii, due diligence fiscal, intocmire si depunere de declaratii de TVA, impozit pe profit si impozit pe castigurile de capital, etc. Experienta cumultata a acestor consultanti include asistenta privind activitatile din Romania ale unor companii globale si mari companii locale, active in urmatoarele domenii: financiar-bancar, leasing, imobiliare, bunuri si servicii de larg consum, farmaceutice, medical, autovehicule, energie, servicii financiare, asigurari, piata de capital, investitii private, industrie grea, etc.

Consultantul fiscal, caruia legea i-a dat monopolul serviciilor profesionale cu privire la costurile fiscale ale activitatii si vietii, incepe sa fie o persoana foarte importanta in existenta oricarei societati. Actiivitatea de consultanta fiscala consta in acordarea de servicii si asistenta de specialitate pentru intocmirea declaratiilor de taxe si impozite. Cu alte cuvinte serviciul de intocmire a declaratiilor este o activitate de consultanta fiscala, iar aceasta activitate este rezervata consultantilor fiscali. Toate aceste servicii vin sa va ajusteze bugetul de venituri si cheltuieli si sa va protejeze impotriva fiscalitatii excesive. Astfel, un prim pas pentru a evita diverse amenzi, este necesar sa accesati acest faimos calculator salarii 2018 contello.ro. Acest calculator prezinta o interfata de utilizare pentru orice persoane. Este extrem de simplu de completat, utilizat si inteles. Inainte de a angaja un contract de consultanta fiscala este bine sa va asigurati ca firma nu are niciun fel de interese materiale directe sau indirecte, cu exceptia onorariilor pe care urmeaza sa le acordati consultantului fiscal sau firmei de consultanta fiscala, pentru munca prestata in aceasta calitate.

Asadar, este bine sa verificati si statutul legal al consultantului, anume daca acesta este in drept sa acorde consultanta fiscala, drept care ii este conferit, potrivit reglementarii legale, numai prin inscrierea in Registrul consultantilor fiscali si al societatilor de consultanta fiscala la sectiunile “persoane active”. Carnetul sau profesional este emis si vizat in conditiile prevazute in Regulamentul de organizare si functionare al Camerei Consultantilor Fiscali. Intra acum pe contello.ro sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii cu privire la modificarile fiscale din Romania. Un site simplu, cu informatii de succes.

Previous Slabeste acasa cu cea mai ieftina banda de alergat
Next Puternica aroma a unei cafea boabe