Lenjerie din bumbac


Categories:

De mult mi-am dorit sa imi amenajez casa asa cum mi-am dorit, iar atunci cand, intr-un final, am avut ocazia, cel mai mult m-am concentrat pe dormitor pentru ca aici imi petrec cea mai mare parte a timpului, asa ca nu am facut rabat la calitate. In plus, am zis ca intotdeauna o lenjerie de pat perfecta va face diferenta si dupa lungi cautari, in cele din urma am ajuns la Casa New Concept. Nu am avut deloc timp liber ca sa pierd vremea prin magazine, asa ca a fost mult mai comod sa fac alegerea direct de pe internet.

Site-ul este foarte bine asezat, gasesti toate categoriile cu usurinta si la fiecare dintre acestea sunt disponibile cateva zeci de propuneri. Eu am cautat lenjerii bumbac pentru ca am mai avut si altele fabricate din alte materiale si se uzau rapid, dar si dupa ce le spalam la masina de cateva ori se decolorau, iar modelul imprimat se strica.

Asa ca in cateva minute am ajuns direct la ceea ce cautam, o lenjerie simpla, dar de calitate, care sa se potriveasca de minune in camera mea. Bineinteles ca pe langa modelul care mi-a atras atentia, mi-a placut si faptul ca preturile erau foarte bine si personal am platit 159 de lei, iar pachetul cuprinde tot ce trebuie, fete de perna, cearsaf pentru pat si pentru pilota. Am lenjeria din bumbac 100% de cateva luni si sunt foarte multumit, pentru ca desi o spal la fiecare doua saptamani, inca arata ca in prima zi, este foarte placuta la atingere si asigura tot confortul de care am nevoie. Cu sigurata ca urmatoarea achizitie va fi tot de la Casa New Concept cand vreau sa profit de oferta 1+1 gratis pentru ca cea de-a doua sa ofer cadou mamei mele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *