Lucruri despre un model de videochat


Modelele-Live-Studio-in-vacanta-in-Cipru

Industria videochatului este un subiect cu foarte multe necunoscute. Care este cea mai buna varianta de a afla mai multe despre lumea videochatului decat de la un model de videochat? Asadar, unul dintre modelele Live Studio a raspuns la cele mai frecvente intrebari pe care le-a primit de-a lungul carierei sale.

Iata care sunt raspunsurile neasteptate ale acesteia:

Un model de videochat lucreaza mult mai putin timp pentru un salariu mai mare decat majoritatea romanilor. 

model de videochatAtunci cand a fost intrebata cat ar trebui sa munceasca pentru a obtine un salariu minim pe economie, modelul nostru a spus “Avand in vedere ca am castiguri de minim 10$ pe ora in zilele slabe, ar insemna ca ar trebui sa lucrez cam 4 zile din luna, 8 ore pe zi pentru salariul minim din Romania. ” Ne-a mai spus ca in cea mai buna zi a ei a castigat aproape 2000$.

Modelele feminine de videochat castiga mai mult decat modelele masculine. 

De obicei, femeile nu obisnuiesc sa plateasca pentru a vedea barbati nud pe internet. Modelele masculine de videochat au succes tot pentru barbatii cu orientari sexuale diferite. De aceea numarul de angajari videochat este dominat in mare parte de catre modele feminine.

Unele modele au parteneri care le inteleg si sustin in aceasta profesie.

Desi se intampla ca unele persoane apropiate sa nu fie intru totul de acord cu ceea ce face, modelul nostru spune ca partenerul sau a devenit “incredibil de intelegator” si o sustine in tot ceea ce face, deoarece a fost complet sincera cu el despre ceea ce face. “I-am explicat ca nimeni nu ma atinge si ca pot face doar ceea ce imi doresc. Imi setez eu limitele in ceea ce fac, nu o face altcineva. Nu ma voi intalni niciodata cu aceste personae, nici macar nu le stiu numele, sau unde traiesc si nici ele nu stiu absolut nimic despre mine. Ei stiu doar ceea ce le spun eu. Din moment ce i-am spus aceste lucruri, job-ul meu nu a mai fost o problema de atunci.”

Nu, nu vrem sa facem videochat pentru totdeauna.

Cu siguranta, exista modele de videochat care vor sa faca acest lucru toata viata, dar nu este si cazul modelului nostru.

Ea a terminat o facultate, fiind model de videochat in paralel, si se gandeste sa urmeze un masterat. “Videochatul este un job care imi plateste chiria si facturile si m-a ajutat sa nu mai depind de parinti. Dar sunt constienta ca nu voi arata ca la 20 de ani pentru totdeauna si va trebui sa imi gasesc o alta slujba.

Parintii sau prietenii apropiati stiu cu ce se ocupa.

Modelul nostru spune ca prietenii sai apropiati stiu cu ce se ocupa, insa nu le-a spus si parintilor pentru ca nu mai au o relatie foarte stransa de cand a trebuit sa plece la facultate.

Spune insa, ca acestia sunt destul de deschisi la minte incat daca afla, nu se vor supara si o vor sustine in continuare.

Previous Descopera modalitatile prin care un simplu autocolant mobila poate sa iti transforme totul in jur
Next Tehnica medicala