Mobman readuce entuziasmul in clasa


Stim cu totii cum este sa stai asezat inrtr-o banca prin care au trecut 4 generatii inaintea ta, iar cel mai plictisitor lucru este sa le vezi desenele lasate pe suprafetele bancii. Majoritatea copiilor din ziua de astazi nu mai apreciaza astfel de comportamente si isi doresc banci curate, pe care sa le indrageasca. Avand in vedere ca scoala a primit cat mai multe solicitari pentru schimbarea bancilor, s-au luat masuri si cu ajutorul magazinului mobman.ro am reusit sa schimbam 30 de banci.

Acest magazine este specializat in comercializarea de banci scolare, dar si altfel de mobilier scolar la preturi foarte bune. Magazinul este primul din Romania care sa comercializeze mobilier strict pentru copii sau pentru necesitatile de la scoala.

Acest lucru ne-a incurajat sa credem ca am facut investitia perfecta de care aveam nevoie in clasa. Bancile pe care le-am comandat au ajuns destul de repede, deoarece mobman.ro isi tine mereu stocul bine aprovizionat. Pentru montarea bancilor a fost nevoie de interventia muncitorilor care fac mentenanta in scoala, insa s-au alaturat si doi profesori care dorit sa vada totul terminat cat se poate de repede.

Bancile cumparate includ si scaune si sunt de-a dreptul superbe. Copiii le indragesc foarte mult si, de cand am implementat aceste banci, sunt si mai atenti in timpul orelor. Desi vorbim despre copii, acestia nu au lasat nici macar o liniuta cu pixul pe suprafata bancilor, deoarece vor sa le mentina cat se poate de curate si noi. Ne bucuram ca am apelat la Mobman.ro, magazinul specializat in mobilier de gradinita si scolar, de unde poti sa cumperi mereu cu incredere. Magazinul nu vinde doar materiale exclusiv pentru scoli. Parintii care doresc sa le faca copiilor o camera de studiu pot sa cumpere de pe Mobman, deoarece vor primi aceleasi produse de calitate!

Previous Microsoft și Grupul BMW lansează Open Manufacturing Platform Companiile colaborează într-o nouă inițiativă de stimulare a dezvoltării soluțiilor industriale deschise IoT și contribuie la dezvoltarea unei comunități pentru a construi viitoare soluții Industry 4.0
Next Samsung Electronics și Universal Pictures Home Entertainment anunță colaborarea pe conținutul HDR10+