Nunta de vis in micul Paris


Consider ca nunta mea a fost o reusita datorita celor doua elemente cheie:

  • O mireasa frumoasa foc
  • Un cameraman de nota zece

Desi in Bucuresti poti sa gasesti absolut tot ce vrei, cateodata calitatea lipseste in cazul multor servicii. De acest lucru imi era si mie teama atunci cand am decis sa fac nunta. Ne-am documentat timp de un an in legatura cu restaurantele, serviciile de limuzina si multe altele.

Un lucru era cert.

Este cunoscut faptul ca cel mai bun cameraman nunta Bucuresti face parte din echipa Madvideo si acela este George B., un artist iscusit care isi face meseria mai bine decat oricine.

George B. nu numai ca dispune de echipamente performante de ultima ora dar are si un spirit artistic care se transpune pe pelicula fiecarui eveniment la care isi pune la dispozitie serviciile.

Prezenta lui George este pe toata durata nuntii iar acesta nu lasa aparatul din mana nici daca il rogi sa o faca. Este devotat acestei arte si nu vrea decat sa obtina perfectiunea din munca sa.

Serviciile videografului George garanteaza ca toate momentele de magie si emotiile de pe chipul persoanelor vor fi prezente in filmare, fara niciun compromis.

Madvideo este cu siguranta cel mai bun lucru care ni s-a intamplat, deoarece acum vom putea retrai momentul pana la adanci batraneti. Sunt sigur ca asta isi doresc toti cei proaspeti casatoriti.

Serviciile lor sunt foarte accesibile iar, ca si calitate, nu au comparatie. Consider ca sunt cea mai bine definita firma de videografi din Romania iar acestia sunt dispusi sa isi ofere serviciile chiar si in restul Europei.

Am fost foarte multumit de felul in care George a abordat situatia pe tot parcursul evenimentului. Cand a trebuit sa predea filmarea, George ne-a inmanat personal sitck-ul ce continea editarea.

Recomand Madvideo pentru cele mai frumoase experiente!

Previous Produsele electronice Tesla se lansează în România
Next Adu distractia la tine acasa