Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard – Cat de eficient este?


Una dintre cele mai populare proteine din zer de pe piata, atat la nivel national cat si la nivel international, este Optimum Nutrition Whey Gold Standard. Este bazata in intregime pe concentratul din zer izolat si are o multime de avantaje. In plus, are cea mai diversificata gama de arome, in asa fel incat sa fie atractiva pentru orice sportiv.

Cat de eficienta este, insa?

Aceasta proteina din zer prezinta o multime de avantaje pentru sportivi:

  • Este o excelenta sursa de proteine. Contine toti aminoacizii necesari in asa fel incat dezvoltarea masei musculare sa se faca rapid. Spre deosebire de proteina din zoia sau de cazeina, proteina din zer are actiune mult mai rapida.
  • Ajuta organismul sa lupte impotriva procesului de oxidare. Practic, contine o serie de antioxidanti precum glutionul, care sunt foarte eficienti. Glutionul este produs de organism si este asimilat foarte rapid.
  • Ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Nu doar sportivii pot avea de castigat de pe urma proteinei din zer, ci tti cei care au diverse probleme medicale, cum ar fi tensiunea arteriala marita. Datorita inhibatorilor enzimei de conversie a angiotensinei, tensiunea va scadea simtitor.
  • Ajuta la slabire sanatoasa. Cei care doresc sa slabeasca pot, de asemenea, sa consume proteina din zer. Aceasta elimina colesterolul rau si reduce riscurile de aparitie a unei boli de inima. In plus, sporeste eficienta organismului in arerea caloriilor/
  • Este benefica pentru bolile inflamatorii intestinale si chiar reuseste sa elimine anumite inflamatii din organism.

Lista poate sa continue, proteina din zer fiind extrem de eficienta. Cei care o consuma frecvent ajung inclusiv la concluzia ca este foarte satioasa, eliminand pofta de mancare si dorinta de a rontai ceva intre mese. Astfel, cei care doresc sa tina o dieta, pot sa consume cu incredere acest produs.

Previous Pisicile si cosurile de gunoi mici din plastic
Next ALERTĂ MEDIA: Razer Phone 2 disponibil de acum în oferta Orange