Pentru o iarna plina de aventura

| | 0 Comments| 6:40 am


Categories:

Pentru o iarna plina de aventura

Alegerea unei perechi ideale e un lucru important și noi vrem ca tu să iei chiar ceea ce este potrivit pentru tine fiindcă știm câte costuri implică acest lucru și nu vrem sa fii dezamăgit. Astfel, ne-am gândit să îți dăm niște sfaturi și guidelines care sperăm să îți prindă bine atunci când ești gata să te apuci de sporturi pe zăpadă. Pentru a te distra și bucura de activitate, vei avea nevoie de o pereche de schiuri care au lungimea potrivită ție. Alegerea unei perechi de schiuri se face în funcție de înălțimea, greutatea, dar și performanța schiorului dar și stilul de dat. Forma schiului te va influența aproape la fel de mult ca și lungimea lui datorită faptului că acestea reacționează diferit la anumite condiții de teren dat de  flexul și modul lui de construcție.

Pentru o iarna plina de aventura

O mica discutie despre schiuri second , acestea daca au fost mereu ingirjite atunci cu siguranta vor da o eficienta adevarata. Majoritatea schiurilor sunt de tip all mountain. Acestea vin în diferite forme și mărimi după placul producătorului. Sunt cele mai frumoase all-arounders. Vor fi alături de tine atunci când vrei să explorezi o zonă de pădure, când vrei să ieși cu prietenii la o tură de pârtie dar și dacă pe drum ai găsit un snowpark și vrei să încerci un trick. Schiul all-mountain are o lațime moderată pentru a avea un maxim de aderență și flotabilitate pe pârtie dar și în zone cu zăpadă neatinsă. O mare parte din ele sunt rockere ceea ce contribuie cu un plus de manevrabilitate. Pentru fiecare rider în parte all-mountain va însemna altceva. Ai grijă la alegerea schiului și cântărește foarte bine timpul pe care ți-l petreci pe pârtie și în ce condiții. Atunci vei știi cum este schiul all-mountain perfect pentru tine.

Asadar, intra si tu chiar acum pe acest site si bucura-te de o adevarata oferta de sezon. Trezeste-ti spiritul de aventura cu schiurile second. Acestea sunt foarte bune pentru orice buget si ofera acelasi tip de eficienta indiferent de tipul de zapada care te asteapta cu bratele deschise.

1 thought on “Pentru o iarna plina de aventura”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *