Pisicile si cosurile de gunoi mici din plastic


O pisica lasata singura in casa poate face o dezordine de nedescris. Plina de energie, curioasa si jucausa, acest animal de companie roade orice, rastoarna orice si cauta mancare, chiar si in cosuri gunoi h.

Le-am vazut urcandu-se pe perdelele fine si lasand in urma franjuri. Au regandit modelul si au determinat stapana sa cumpere alte perdele. Sar, alearga si rastoarna orice le iese in cale sau orice reprezinta o tentatie prin miros si aspect.

Am vazut multe filmulete in care pisicile dau peste cap cosuri menajere si in mijlocul casei cad hartii, pahare din plastic si lichidul ramas in ele, iar la bucatarie este si mai rau, daca se intampla asta. Pe podea se varsa cotoarele de ardei cu seminte cu tot, foi de ceapa si se scurg din sticlele din plastic ultima picatura de ulei.

Ce este de facut ca sa mentinem ordinea din casa si sa nu renuntam nici la pisica? Sa nu uitam serile lungi de iarna, in care pisica toarce frumos si se joaca umplandu-ne casa! Pentru clipele acelea minunate pe care ni le ofera, pisica nu trebuie indepartata.

Mai bine comandam cosuri inox stabile si prevazute cu capac, din care animalutul dragalas sa nu mai poata scoate nimic.

Pentru bucatarie, alegem cosuri colectare selectiva, fiindca prea se strang multe resturi din materiale total diferite. Este nedrept ca ambalajele din plastic si din metal sa stea printre cojile de mere, de morcov si de cartofi!

Tot ceea ce se poate recicla inseamna un mediu mai curat si conservarea resurselor, care stim bine ca sunt limitate.

Sa nu credeti ca aceste colectoare de gunoi securizate (nu pot fi rasturnate sub nicio forma) costa mult si nu vi le permiteti! La primele cumparaturi de pe site-ul magazinului, fiecare client primeste o reducere de 5 %, care este considerabila, daca este sa o raportam la aspectul costurilor, la rezistenta si eleganta lor si la faptul ca mirosurile si microbii sunt complet izolate de incaperea respectiva.

De asemenea, cei care comanda mai multe cosuri primesc o oferta avantajoasa de pret. Alte avantaje ale comandarii acestor produse indispensabile din acest magazin?

  1. Cumpararea unor cosuri de calitate premium nu necesita deplasare, ci ele pot fi comandate de la domiciliu cu un click, un telefon sau un e-mail.
  2. Produsele pot fi analizate un timp indelungat, daca persoana care doreste sa le cumpere nu este hotarata. Clientul poate sta doua-trei ore in fata site-ului, fiindca nimeni nu il preseaza.
  3. Marfa comandata este livrata la domiciliu, cumparatorul nemaiavand grija transportului.
  4. Designul cosurilor satisfice in mod sigur cele mai exigente gusturi, atat din punct de vedere cromatic, cat si al formei.

Noi am inlocuit demult cosurile usoare si perforate din plastic, care puteau fi rasturate cu o labuta de catre feline, cu cosuri solide si elegante din inox, prevazute cu capac. Acum nu mai gasim gunoiul in mijlocul casei si nu se mai imprastie in toata casa resturile alimentare. Este suficient sa cada miez de paine pe covor sau intr-un loc anume si daca nu intervenim la timp, ducem mizeria in toata casa.

Previous ELKO distribuie in Romania noul switch KVMP 4K de la ATEN pentru operatiuni multi-view
Next Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard - Cat de eficient este?