Produsele Weider


Produsele Weider

Produsele Weider, concepute special pentru iubitorii culturismului, ofera unui sportiv intreg raportul de energie necesar unui antrenament intens reusit. Aceste produse pe baza de proteine, numite gainere, au rolul de a oferii necesarul de substante nutritive organismului in vederea arderii complete a depozitelor de grasime prezente in acesta. Organismul, fara o cantitate zilnica de proteine, intre 12% si 18%, nu poate face fata incercarilor unui antrenament intens, astfel are loc fenomenul de dezvoltare lenta a masei musculare. Acest fenoment este tot mai des intalnit in cazul adeptilor acestui sport, fiin si o reactive adevrsa a organismului asupra stresului cauzat de factorii externi.

Produsul conceput pentru aceasta problema aparuta in randul culturismului este, la indemana tuturor, produsul Weider Mega Mass 4000, produs pe baza de proteine cu extract din zer si albus de ou. Proprietatile albusului de ou din acest produs ofera sportivului optiunea de absorbtie rapida a proteinelor in organism. Aceste protein cu absorbtie rapida (din cauza extrasului din zer) ofera o energie necesara unui antrenament intens. Produsul se gaseste pe site-ul www.culturism.net si apare in varianta de 7 kilograme cu doua optiuni de arome, si anume: ciocolata si vanilie (creat pentru toate gusturile).

Corpul uman este conceput sa arda aproximativ 30 de grame de proteine o data la 2 sau 3 ore. Asta se caracterizeaza prin deficitul de proteine prezent in organism. Inca din perioada de glorie a acestui sport, sportivii apelau la proteine pentru o definire rapida a masei musculare. Produsul creat de specialistii in nutritie ai site-ului www.culturism.net este conceput in asa fel incat ofera aceasta definire completa a musculaturii. Produsul nu este recomandat dimineata, pe stomacul gol, deoarece poate provoca o reactive anabolica puternica a organismului. Organismul, dupa perioada de repaus, are nevoie de vitamine. Acest produs poate reduce consumul de carbohidrati din alimentatia sportivilor deoarece ofera si o senzatie majora de saturatie.
In concluzie, produsul acesta ofera unui sportiv toata energia necesara unui antrenament precum si, o dezvoltare optima si completa a masei musculare, dezvoltare care se realizeaza doar impreuna cu un regim alimentar echilibrat si un efort fizic intens sustinut zilnic. Produs recomandat doar pentru sportivi.

Previous Cel Mai Bun Televizor
Next Filme romanesti online