Repatriere decedati covid 19 o necesitate


Sangele apa nu se face si romanul este roman oriunde s-ar duce! Puterea lui de a fi bun si de a ramane drept in fata incercarilor vietii este proverbiala. Asa a fost si Nicu Enciu, un erou plecat din Romania si mort ca un erou la datorie in Marea Britanie.

Pentru acest roman, primarul Londrei a rostit un discurs de omagiere, fiindca el s-a numarat printre cei 23 de soferi de autobuz care asigurau transportul in capitala Angliei.

Nicu Enciu a scris o istorie a curajului in timpul vietii sale, fiindca 20 de ani a lucrat ca pompier, luptandu-se cu focul si cu apele, sa isi salveze semenii in Romania, apoi a infruntat virusul la Londra.

Acum doua saptamani a fost rapus de boala si datorita dispeceratului national non-stop 07Funerare.ro specializat in repatrieri din spatiul european, dupa truda asiduua a echipei de profesionisti stabilita la Londra va fi posibila repatriere pompier Anglia.

In spatele oricarei repatrieri sta enorm de multa munca. Mai intai, apartinatorul este consiliat cu rabdare, explicandu-i-se etapele care vor fi parcurse pentru repatriere decedati covid 19.

În starea confuza in care se afla are nevoie de asigurarea ca totul va fi bine si ca decedatul va fi adus acasa, loc in care va primi omagiile si florile cuvenite din partea celor care l-au cunoscut. Orice om merita un mormant ingrijit, o vizita la mormantul sau, flori proaspete la cruce si lumanari prinse!

Echipa de profesonisti a firmei se ocupa de tot ceea ce trebuie facut:

1. de preluarea decedatului din locul in care se afla

2. de procurarea tuturor actelor necesare repatrierii, mai ales ca acum controalele sunt foarte stricte peste tot

3. de pregatirea trupului neinsufletit. Decedatul este spalat, imbalsamat, imbracat, coafat si machiat discret, apoi asezat in sicriu.

Multi vor spune: la ce bun sa mai fie aranjat cu atata grija, din moment ce se sigileaz capacul si nu il vede nimeni?

Raspunsul este: din respect fata de defunct si pentru mangaierea sufleteasca a apartinatorilor. Nu mai traim vremurile acelea barbare in care decedatul era inmormantat cu aceleasi haine pe care le purta in momentul decesului, ci ii oferim tot ce este mai bun in semn de respect ca a trait si a muncit alaturi de noi pe acest pamant.

Toate obiectele necesare repatrierii, inclusiv cele doua sicrie speciale, unul din zinc de cea mai buna calitate si celalalt din lemn masiv sunt asigurate de firma care se ocupa de repatriere. 07Funerare.ro este garantia celor mai bune haine si a celor mai sigure sicrie.

Este necesar ca defunctul sa fie sigilat din doua motive:

-Sa nu contamineze persoanele cu care vine in contact in timpul transportului.

-Sa nu fie vizibil si urgentat procesul de descompunere prin interctiunea directa cu factori de mediu.

4. de asigurarea transportului funerar in conditii decente.

Soferii sunt politicosi, bine pregatiti sa conduca pe distante lungi, in timp ce masinile funerare dotate cu temperaturi scazute sunt igienizate dupa fiecare transport in parte.

Romanii plecati trebuie sa fie adusi acasa, fiindca se vor odihni mai bine alaturi de cei dragi. Eroul Nicu Enciu va avea un mormant ingrijit datorita dispeceratului funerar 07Funerare.ro si acest lucru este foarte important!

https://www.youtube.com/watch?v=gM1fccB7G_E&authuser=0

Previous Bugurile Windows 10 Pro ne invata importanta copiilor de rezerva
Next POCO F2 Pro: Un flaghip neașteptat