Rezistenta si absorbtia prosopului de hartie


Ganditi-va cand a fost ultima data cand ati varsat o bautura. Cum ati curatat lichidul? Cel mai

probabil ca ati apelat la cea mai apropiata rola prosop hartie. De ce nu ati folosit hartia igienica, o coala de hartie de caiet sau de xerox? Ce au aceste consumabile hartie, precum prosoapele, incat sunt atat de utile in curatarea lichidelor varsate? Ei bine, acest lucru are legatura cu modul in care aceste produse hartie sunt fabricate.

Prosoapele de hartie sunt realizate din aceleasi tipuri de fibre vegetale ca si alte tipuri de plante din care este fabricata hartia in general. Diferenta dintre prosoapele de hartie si alte tipuri de hartie apare atunci cand fibrele de hartie sunt amestecate cu un tip special de rasina pentru a le face puternice cand sunt umezite. Acesta este motivul pentru care prosopul de hartie nu se rupe la fel de usor ca hartia de caiet sau hartia igienica atunci cand este ud. Odata ce foile au fost fabricate, acestea au forme presate pentru a le face sa arate matlasat. Aceste forme “creaza” buzunare de aer pentru a atrage apa. Acesta este motivul pentru care prosoapele de hartie sunt atat de absorbante. Diferite marci de prosoape de hartie au diferite metode pentru fabricare. Pentru a alege prosoapele cele mai bune, veti ajunge sa testati diferite marci de prosoape de hartie pentru a defini rezistenta si absorbtia ideala. Mai ales cand lucrati in domenii in care calitatea prosoapelor de hartie este esentiala (industrie, domeniul medical, saloane de infrumusetare) trebuie sa:

1. Observati ce branduri de prosoape de hartie ofera cea mai buna forta si abilitate pentru a absorbi apa.

2. Sa testati marci diferite de prosoape de hartie pentru a vedea care este cea mai puternica si cea mai eficienta.

Exista deiferite metode de a testa prosoapele. Cele care rezista cel mai mult sunt cele mai bune. Mai multe marci de prosoape de hartie puteti gasi la magazinul sanito.ro. Sanito.ro este un magazin apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste 14 ani. Are peste 5000 de clienti, acestia fiind mereu multumiti de produsele comercializate aici. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni, care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Sunt produse pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii, dar si pentru consumatorii casnici. De exemplu, pe site sunt disponibile role medicale folosite in clinicile si spitalele de stat sau private.

Un astfel de produs este Rola de prosop matic verde derulare industriala, 2 pliuri, 150m, Tork. Hartia din aceste role este foarte fina, absorbanta si foarte rezistenta. Fiind un numar mare de servetele pe rola, totul este economic. Produsul se vinde doar la bax, iar un bax are 6 bucati. Pentru o astfel de rola este necesar un Dispenser prosop matic Tork sau un Dispenser matic cu senzor aluminiu Tork.

Pentru hartie de calitate, absorbanta si la preturi competitive, accesati site-ul sanito.ro.

Previous POCO F2 Pro: Un flaghip neașteptat
Next Invata sa alegi covorul potrivit pentru tine!