Rochii de mireasa EdenBride.Ro potrivite pentru zodiile de PAMANT!


Rochii de mireasa potrivite pentru zodiile de Pamant pot fi achizitionate sau inchiriate dintr-un magazin  de profil, cu creatii deosebite, care sa satisfaca nevoile exigente si pragmatice ale femeilor Taur, Fecioara si Capricorn. 

Doamnele si domnisoarele din zodiile de Pamant sunt rationalele zodiacului, sunt ambitioase si centrate pe succes. Daca vrei sa impresionezi o femeie Taur, Fecioara sau Capricorn, trebuie sa ii satisfaci latura practica. Zodiile de Pamant sunt focusate pe aspectele materiale ale vietii, fiind printre cele mai independente femei ale lumii. Cu toate acestea, Femeile Pamant se bucura de feminitate, senzualitate si o exuberanta coplesitoare. Iubesc cu patima, hotarat si pentru toata viata. Asadar daca au spus DA, au spus-o pentru totdeauna.

Iata care sunt rochiile de mireasa care se potrivesc femeilor din zodiile de Pamant:

Pentru ca Femeia Taur este rapitor de frumoasa si se bucura de un simt artistic foarte dezvoltat, fiind asemanata cu Venus din Milo, cea mai potrivita rochie de mireasa este cea in stil grecesc sau, de ce nu, in stil roman. Pentru ca este o femeie cu picioarele pe pamant, femeia Taur ne-ar putea suprinde ca la nunta ei sa isi faca aparitia intr-o rochie de mireasa usoara si vaporoasa, dansand de zor cu talpile goale in iarba verde sau in nisipul fierbinte. 

Pentru ca femeia Fecioara este ganditoarea zodiacului, bucurandu-se de o inteligenta carteziana si un farmec engmatic si deosebit, cea mai potrivita rochie este rochia de mireasa stil trompeta, cu o trena lunga, pentru ca mireasa sa fie o aparitie angelica si impresionanta, care sa opreasca respiratia tuturor invitatilor.

Pentru ca femeia Capricorn este melancolica, interesanta si deosebit de eleganta, adoptand adesea un stil vestimentar clasic, cea mai potrivita rochie de mireasa este cea clasica, optand adesea pentru o rochie de mireasa de printesa, pentru o rochie de mireasa empire sau pentru o rochie de mireasa stil teaca. In functie de tematica nuntii, femeia Capricorn va face cea mai practica si mai pragmatica alegere, insa asigurandu-se ca va fi o aparitie pretioasa si eleganta.

Exista posibilitatea ca femeile din zodiile de Pamant sa opteze pentru rochii de mireasa in culori variate, altele decat clasicul alb, si in modele versatile, care sa poata fi purtate si cu alte ocazii, nu doar la propria nunta. 

In perioada 23.03.2021 – 31.03.2021, rochiile de mireasa Eden Bride aflate IN STOC sunt reduse la PRETUL UNIC de 2500 lei. Asadar, programeaza rapid, online sau telefonic, o proba in magazinul Eden Bride din Bucuresti, de pe Strada Grigore Taranu, numarul 6 si vezi ce rochie de mireasa deja creata ti se potriveste! In limita stocului si a modelelor disponibile, poti pleca acasa cu rochia visata de tine, pentru care vei plati DOAR 2500 lei.  

Chiar daca preturile sunt accesibile si beneficiaza mereu de reduceri substantiale, rochiile de mireasa Eden Bride au fost confectionate din cele mai fine materiale, iar broderiile si accesoriile sunt cusute manual. Creatoarele de moda Eden Bride au realizat din matase naturala, dantela, tiul, mikado, sifon sau tafta, o multime de colectii de rochii de mireasa, intr-o gama deosebit de variata de modele, culori si marimi. 

Batute in margele, pietre semipretioase, cu pene sau broderii cusute manual, rochiile de mireasa de printesa, rochiile de mireasa Empire, rochiile de mireasa A-line, rochiile de mireasa sirena, rochiile de mireasa trompeta, rochiile de mireasa tip teaca, rochiile de mireasa in stil roman sau grecesc pot fi achizitionate, dar si inchiriate la preturi foarte bune si accesibile oricarui buget. 

La aceste rochii de mireasa in modele desavarsite, miresele se pot accesoriza si cu bijuterii de mireasa fermecatoare si voaluri de mireasa incantatoare. In plus, colectia de rochii de seara este deosebit de potrivita pentru doamnele si domnisoarele care vor sa impresioneze la evenimentele de mare clasa. 

Rochiile de mireasa Eden Bride sunt vesmintele ideala pentru femeile care se bucura de un aer princiar! 

Previous Cuplurile adora vinul rose!
Next Cat costa scoala de soferi in 2021?